Cristina Şişcanu dezvăluie secretul căsniciei cu Mădălin Ionescu: „Nu mă ascund, eu fac asta!”. Fanii, uimiţi de mărturisirea vedetei!

Cristina Șișcanu, figura cunoscută din lumea televiziunii, a uimit fanii prin dezvăluirile sincere referitoare la viața sa de cuplu.

31 ian. 2024, 16:25
Cristina Şişcanu dezvăluie secretul căsniciei cu Mădălin Ionescu: „Nu mă ascund, eu fac asta!”. Fanii, uimiţi de mărturisirea vedetei!
Cristina Şişcanu dezvăluie secretul căsniciei cu Mădălin Ionescu: "Nu mă ascund, eu fac asta!". Fanii, uimiţi de mărturisirea vedetei!

Cristina Şişcanu dezvăluie secretul căsniciei cu Mădălin Ionescu. Într-un interviu recent, vedeta a oferit detalii despre modul în care gestionează relația cu soţul ei, inclusiv un aspect neobișnuit, verificarea telefonului partenerului de viaţă!

Deși are încredere în Mădălin Ionescu, vedeta a dezvăluit că recurge la o „cercetare” a telefonului acestuia pentru a-și verifica intuiția cu privire la starea relației lor.

„Eu sunt o soție relaxată, nu stau ca pe ace, nu sunt stresată, știu foarte bine ce relație avem, simt că e totul în regulă, că există conexiunea aceea puternică, nu este absolut nicio problemă, însă totuși din când în când mai fac o cercetare mică, cam de cinci ori pe an. Fac o verificare în telefonul lui, una naturală, mă mai uit așa, pe mesaje, pe rețelele de socializare, la mesajele private nu prea pot, pentru că-s foarte multe, mai fac așa o analiză, să văd eu ce se întâmplă acolo. Apoi, iar las timpul să treacă și când îmi amintesc eu, iar mai fac o verificare. Eu recunosc, nu mă ascund, pe mine mă interesează”, a transmis Cristina Șișcanu printr-un video postat pe Instagram.

Citeşte şi: Monica Gabor, desfiinţată de presa internaţională. Vedeta a anunţat că adoptă un băieţel, dar a doua zi l-a dus înapoi la orfelinat

Deși unii fani au salutat sinceritatea vedetei, alții au reacționat critic, sugerând că aceasta ar putea ascunde temeri de a fi părăsită. Cum a răspuns Cristina Șișcanu la aceste critici și ce mesaj a transmis celor care au interpretat greșit intenția ei?

„Nu mai pot cu mentalități de genul acesta și, de fapt, femeile care scriu genul acesta de mesaje nu își dau seama că este despre ele, nu despre mine. Am făcut acel video în care am recunoscut că de câteva ori pe an îi verific telefonul lui Mădălin. Așa preventiv, să vedem că situația corespunde cu intuiția mea și despre tot ce știu despre relația noastră. Era o discuție funny, între mine și voi. Însă unele femei au putut să nască câteva idei. „Ți-e frică, ți-e frică să nu te părăsească că rămâi săracă!”. Măi, femeilor, voi ce impresie aveți, că eu muncesc pe nasturi? Credeți că am ajuns la 40 de ani să depind financiar de iubitul meu, de soțul meu? Asta înseamnă că voi așa gândiți în viețile voastre și că voi țineți cont de partea asta financiară? Trist, pentru voi, nu pentru mine”, a transmis vedeta, prin alt video.

Citeşte şi: Anamaria Prodan intervine în forţă în „scandalul Eva Măruţă”. Părere tranşantă a impresarei: „Asta e o mizerie!”

Cristina Șișcanu continuă să ofere transparență în privința căsniciei sale, iar fanii sunt implicați în discuții aprinse despre dinamica relațională a cuplului. Dezvăluirile sincere ale vedetei deschid poarta spre o mai bună înțelegere a aspectelor neobișnuite ale vieții de cuplu în fața ochilor publicului.