Monica Gabor, desfiinţată de presa internaţională. Vedeta a anunţat că adoptă un băieţel, dar a doua zi l-a dus înapoi la orfelinat

Monica Gabor, fostă soție a lui Irinel Columbeanu, a devenit subiect de discuție în presa internațională după ce s-a aflat că, în 2014, a adoptat un băiețel și l-a returnat la orfelinat după doar o zi.

30 ian. 2024, 23:39
Monica Gabor, desfiinţată de presa internaţională. Vedeta a anunţat că adoptă un băieţel, dar a  doua zi l-a dus înapoi la orfelinat
Monica Gabor, desfiinţată de presa internaţională. Vedeta a anunţat că adoptă un băieţel, dar a doua zi l-a dus înapoi la orfelinat

Monica Gabor, desfiinţată de presa internaţională. În 2014, Monica Gabor a luat decizia de a adopta un băiețel. Această veste a fost adusă în atenția presei internaționale, iar după ce a adus băiețelul în casa sa din Izvorani, acesta a fost ținut doar o zi, potrivit informațiilor dezvăluite ulterior. Decizia de a-l aduce în familie și apoi de a-l returna la orfelinat a fost luată în secret. Articolul apărut în Daily Mail a dezavantajat-o pe Monica Gabor, subliniind faptul că adopţia a fost o acțiune de scurtă durată, iar copilul s-a întors la orfelinat în secret.

Citeşte şi: Cum îl înşela, de fapt, Monica Gabor pe Irinel Columbeanu. Amantul „scorpiei de la Izvorani” a rupt tăcerea: „Ea a mers la mine acasă”

Monica Gabor și-a refăcut viața alături de Mr. Pink, un afacerist chinez, în America. Cu toate acestea, cuplul a luat o decizie neobișnuită, renunțând la angajații responsabili de curățenie și îngrijirea casei, și alegând să se ocupe personal de aceste aspecte.

Citeşte şi: Cum o are Irinel Columbeanu pe Monica Gabor în agenda din telefon. Serghei Mizil l-a taxat imediat: „O tâmpenie!”

Vedeta a vorbit anterior despre decizia de a se ocupa personal de gospodărie, fără a mai avea angajați. Pe Instagram, ea a explicat că își dorește să aibă grijă de căminul lor și să se concentreze pe lucrurile pe care le au în viață: „Mă ocup personal de tot ce ţine de acasă, nu avem niciun angajat, pentru că-mi place să mă ocup de tot ce ţine de căminul nostru. Am momente în care am regrete, însă îmi place să mă concentrez pe lucrurile pe care le am şi să nu mă gândesc la ce nu am. Mă consider foarte norocoasă, să am o viaţă decentă, să am alături oameni cărora să le pese de mine”.