Cristina Șișcanu îi dă emoții lui Mădălin Ionescu: „Ești pregătit să fii tată?” Care a fost reacția celebrului prezentator TV

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu iau în calcul să mai aducă pe lume un copilaș. Când s-ar putea întâmpla acest lucru?

06 iun. 2023, 08:37
Cristina Șișcanu îi dă emoții lui Mădălin Ionescu: „Ești pregătit să fii tată?” Care a fost reacția celebrului prezentator TV
Cristina Șișcanu îi dă emoții lui Mădălin Ionescu: „Ești pregătit să fii tată?” Care a fost reacția celebrului prezentator TV

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Împreună aceștia au o familie superbă, fiind părinți pentru trei copii. Ei au împreună o fetiță, iar Mădălin Ionescu are doi copii din prima căsătorie. Putem spune că au o familie numeroasă, care, însă, s-ar putea să se mai extindă.

Citește și: Cristina Șișcanu a dezvăluit secretul căsniciei de durată cu Mădălin Ionescu: „Am avut o chimie puternică. Și acum, când mă uit la el, simt aceiași fiori”

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au vorbit în cadrul emisiunii moderate chiar de ea despre posibilitatea de a aduce pe lume un copilaș. De asemenea, mai în glumă, mai în serios, s-a pus în discuție și secenariul în care prezentatorul TV ar putea să devină bunic, dat fiind că fata lui este deja mare și ar putea să aibă gânduri de felul acesta.

Pentru Mădălin Ionescu acesta ar fi al patrulea copil, în timp ce pentru Cristina ar fi al doilea. Discuția l-a surprins pe îndrăgitul prezentator, mai ales că acest subiect a fost deschis plecând de la ideea că fiica lui cea mare a trecut de 20 de ani, ceea ce înseamnă că în orice moment ar putea să decidă să se căsătorească sau să aducă pe lume un copil. La aceste scenariu, Mădălin Ionescu a mărturisit că Ștefania, fiica sa, este deja în punctul în care poate să își ia singură deciziile. Acesta a mai subliniat că acum el trebuie să o susțină necondiționat, ceea ce înseamnă că dacă fata va decide să aducă pe lume un copil, atunci el va lua rolul unui bunic excepțional.

„Este decizia ei! Sincer, este strict decizia ei, nu văd de ce ar trebui să mă opun. Eu am luat iște decizii în viața, unele greșite, alte inspirate, aici iau în calcul tot ce înseamnă viața unui om și este important ca ea să-și ia propriile decizii. Dacă decizia ei este să aibă un copil cu cineva, chiar dacă poate nu ar fi pregătită, ce aș putea să fac? Nu am nimic împotriva unui copil, este o taină a vieții acesteia și chiar dacă vremurile sunt complicate și viitorul nu sună foarte bine, aș putea fi bunic, aș fi unul excepțional.”, a explicat Mădălin Ionescu.

E Mădălin Ionescu gata să mai facă un copil

Dacă ideea de a deveni bunic nu îl sperie, întrebat fiind dacă ar mai vrea un copil, Mădălin Ionescu a preferat să răspundă tot cu o întrebare, lăsându-i Cristinei Șișcanu voie să ofere „replica finală”. Aceasta a dezvăluit că și-ar mai dori un copil, dar că are anumite frici cu privire la o a doua sarcină. Aceasta a explicat că nu este vorba de aspectele financiare pe care le-ar presupune un bebeluș, ci faptul că au o anumită vârstă care ar putea să le pună anumite piedici.

„Ești pregătit să fii tată din nou?”, a întrebat Cristina Șișcanu.

„Vrei să fii mamă din nou?”, a răspuns prezentatorul TV

„Mi-ar fi plăcut, dar am niște temeri așa, de viitor, nu știu dacă ne descurcăm, e și vârsta, nu mai sunt și eu tânără. Cu descurcatul nu mă refer din punct de vedere financiar, ci al gestionării timpului. Continuăm discuția acasă pe tema asta?”, a expliat moderatoarea emisiunii.

Citește și: Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu au luat decizia. Anunţul făcut de prezentatoare: „Eu şi Mădălin am analizat foarte bine”