Cristina Șișcanu, motivul absurd pentru care a vrut să divorțeze de Mădălin Ionescu: „E un subiect mai delicat. Discuția era destul de aprinsă”

Cristina Șișcanu a dezvăluit motivul pentru care a vrut să divorțeze de Mădălin Ionescu. Prezentatoarea l-a amenințat că se desparte de el dacă face un anumit lucru.

26 mart. 2024, 08:34
Cristina Șișcanu, motivul absurd pentru care a vrut să divorțeze de Mădălin Ionescu: „E un subiect mai delicat. Discuția era destul de aprinsă”
De ce a vrut Cristina Șișcanu să divorțeze de Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. Sunt căsătoriți de 12 ani și au împreună o fiică, pe Petra. Prezentatoarea TV este foarte activă în mediul online, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi diferite momente din viața ei.

Recent, într-un videoclip postat pe pagina ei de Facebook, vedeta a dezvăluit care a fost motivul pentru care l-a amenințat pe Mădălin Ionescu că divorțează de el. Deși trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, uneori mai apar și neînțelegeri, dar de fiecare dată știu cum să le gestioneze.

Citește și: Rețeta – surpriză pregătită de Cristina Șișcanu pentru Mădălin Ionescu. „Mamă, ce gustos e, nu pot să cred așa ceva”

Cristina Șișcanu a povestit cum la un moment dat s-a certat cu soțul ei și i-a spus că vrea să divorțeze. Motivul este unul complet neașteptat – salcia din curtea lor.

„Împărtășesc un lucru. Într-adevăr am avut discuții despre divorț și o să vă împărtășesc care a fost motivul care a dus la o discuție de genul acesta la noi în cuplu. E un subiect așa, mai delicat, dar eu sunt transparentă și vă împărtășesc lucruri din viața noastră. La un moment dat, Mădălin voia să scoată această salcie superbă”, a spus Cristina Șișcanu în mediul online.

Rădăcinile salciei se întinseseră pe o suprafață destul de mare și au deteriorat pavelele din curte. Mădălin Ionescu a vrut atunci să scoată salcia și să o planteze pe malul unui lac, dar soția lui nu a fost de acord. În cele din urmă, cei doi au ajuns la o soluție care să-i mulțumească pe amândoi.

Citește și: Cristina Șișcanu, acuzată că i-a fost amantă lui Mădălin Ionescu. Prezentatorul TV a dat cărțile pe față: „Să vă spun ceva celor care de-a lungul timpului ați dat cu pietre”

„De ce? Pentru că aici unde vedeți că este iarbă, erau pavele și salcia are rădăcini foarte ramificate, foarte puternice și care se împrăștie pe o suprafață foarte mare. Rădăcinile respective ridicau pavelele și era deranjant, arată urât. Mădălin a zis că trebuie să scoatem salcia, renunțăm la ea, mergem și o plantăm pe malul unul lac și asta este. Eu când am auzit așa ceva m-am opus total, nu se poate așa ceva. Am zis că nu, sub nicio formă eu nu voiam să renunțăm la salcie.

Discuția era destul de aprinsă pentru că era un inconvenient, nu că lui Mădălin nu-i plăcea Salcia. Este superbă salcia, o iubim. Și atunci am zis ‘Divorțez dacă scoți salcia (n.r. râde)’. Mi-a ieșit pe gură această frază. I-am spus să găsească o soluție astfel încât să fie bine pentru ambele părți”, a mai mărturisit Cristina Șișcanu în mediul online.