Cristina Șișcanu, petrecere cu fast de ziua ei. Ce ținută a ales pentru marele eveniment

Cristina Șișcanu a împlinit vârsta de 38 de ani, motiv pentru care și-a serbat ziua alături de prieteni. Chiar dacă ziua ei a picat în cursul săptămânii, aceasta a preferat să aștepte până în weekend, pentru a sărbători cum se cuvine.

07 nov. 2022, 19:03
Cristina Șișcanu, petrecere cu fast de ziua ei. Ce ținută a ales pentru marele eveniment

Cristina Șișcanu a împlinit vârsta de 38 de ani, motiv pentru care și-a serbat ziua alături de prieteni. De la petrecerea de pomină nu au lipsit cei mai buni prieteni, printre care Adelina Pestrițu și Anca Ciota.

Ce vestimentație a purtat aceasta la ziua ei

Pentru că ziua ei de naștere a fost în timpul săptâmânii, iar progranul nu i-a permis să facă o petrecere așa cum se cuvine, a amânat evenimentul pentru weekend. A optat pentru un party cu decorațiuni specifice de toamnă. Nici ținuta nu a fost una care să poată fi trecută cu vederea. Mai exact, aceasta a optat pentru o rochie albstră care sa-i pună în evidență silueta, în timp ce fiica ei a purtat o rochie neagră.

,,Nu pot să zic că m-am răsfățat de ziua mea că nu a fost chip, dar să sperăm că în weekend recuperez și facem și o petrecere. Toată ziua, astăzi, toată lumea a vrut câte ceva de la mine, deși ar fi trebuit să fie cumva invers, adică să fiu un pic mai răsfățată. Mă rog, mai puțin membrii familiei care au fost alături de mine, dar mă refer așa, în general. (…)”,  a mărturisit Cristina Șișcanu, pe InstaStory, chiar de ziua sa de naștere.

De departe atracția petrecerii a fost candybarul plin cu delicatese care a luat ochii tuturor. De la petrecere nu au lipsit nici prietenele Cristinei: Adelina Pestrițu și Anca Ciota.

 

Cristina Șișcanu se iubește cu Mădălin Ionescu și au împreună o fetiță

„Pe Mădălin l-am cunoscut la «Acces direct». Eu eram reporter special și PR-ul emisiunii. M-a fascinat din prima clipă, dar nu am îndrăznit să mă gândesc altfel la el, decât ca la un admirabil profesionist. Avea o uluitoare capacitate de muncă și o creativitate ieșită din comun. Mi-am reprimat orice atracție față de el până în clipa în care, după un an și ceva, el mi-a mărturisit ce simte față de mine. A fost un șoc. Rămăsese singur cu fata lui, Ștefania. Toată redacția știa prin ce trece. Ne anunțase pe toți cu luni bune înainte, dar tot nu am îndrăznit să sper la mai mult. Relația cu el a fost o explozie, o descătușare din prima clipă. Prima piesă pe care mi-a dedicat-o a fost «To the moon and back», a celor de la Savage Garden și, credeți-mă, așa a fost!”, a declarat Cristina Șișcanu, pentru Fanatik, despre începutul relației cu  Mădălin Ionescu.

Chiar a trecut mult timp de când sunt împreună, cei doi se iubesc la fel de mult și se ocupă de creșterea fetiței lor, Petra. De asemenea, cei doi îi au în grijă și pe copiii pe care Mădălin îi are din prima căsniciei,

Citește și: Nicolae Ciucă, anunț de ultimă oră! Soluțiile pentru românii sufocați de prețurile la energie: ,,Avem în continuare în analiză care sunt soluțiile  prin care putem să integram fondurile de la UE  pentru combaterea sărăciei”

Citește și: Ministrul de Externe al Ucrainei, optimist, deși țara este în beznă din cauza atacurilor rusești: „Este cel mai bun moment pentru a face dragoste și a te bucura de viață!”