Cristina Şişcanu şi-a etalat formele la plajă. Fanii au fost dezamăgiţi: „În ce fel te bronzezi cu costumul ăla de baie?”

Cristina Şişcanu a slăbit destul de tare în ultima perioadă, mai ales de când s-a întors din Republica Dominicană, unde a participat la emisiunea Survivor România. Vedeta este foarte mândră de felul în care arată, astfel că nu ratează ocazia de a se poza în ținute sumare sau în costum de baie, pentru a-și etala formele.

RomaniaTV.net
21 iul. 2020, 07:50

Recent, Cristina a postat o imagine pe reţelele de socializare, unde apare într-un costum de baie din două piese. Ceea ce atrage atenția este faptul că partea de sus a costumului pare mai degrabă o bustieră şi nu se poate bronza uniform, sunt de părere fanii.

„În ce fel te bronzezi cu costumul ăla de baie?/ Costumul ăsta cred că este doar pentru poze, nu-i așa?/ Arăți țiplă, Cristina/ Stai cam încordată în poza asta, parcă ești robot/ Prea îmbrăcată pentru mare/ Nu corespunde costumul de baie cu vremea/ Ai dat-o în bară cu costumul ăsta/ Costumul de baie, în partea de sus, nu arată așa bine, nu te avantajează”, sunt doar câteva dintre comentariile apărute la postarea Cristinei.

Citeşte şi: Cristina Şişcanu, momente de groază la Survivor România: „M-au dat cu capul de pereţii din toaletă”

Cristina Şişcanu le dă peste nas celor care spun că îşi modifică pozele

Cristina Şişcanu s-a întors din Republica Dominicană, de la emisiunea Survivor, cu câteva kilograme în minus, mai exact şase la număr. Vedeta a postat un video, în care le arată prietenilor virtuali abdomenul său, după ce unele persoane au acuzat-o că îşi modifică pozele.

Acest video este pentru cele care dau din gura ca îmi modific pozele ca sa par slaba. La “Survivor” eram cu 6 kg mai grasă. Ma îngrășasem înainte de a pleca. Apoi am slăbit. Unde este misterul? Silueta nu poate fi modificată într-un material video. A, încă ceva : am slăbit și pentru ca ma mâncați voi de posterior și s-a micșorat. Mulțumesc”, a scris Cristina Șișcanu pe contul de socializare.

Cristina Şişcanu a fost primul concurent eliminat de la Survivor România. Vedeta a făcut parte din echipa Faimoşilor, fiind în conflict atât cu tabăra adversă, cât şi cu unele persoane din echipa sa.