Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu își vând vila de lux. Unde au decis să se mute

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu trăiesc într-o casă de vis, care se învârte după soare. Cu toate astea au decis să se mute. Unde vor să locuiască.

09 sept. 2023, 15:13
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu își vând vila de lux. Unde au decis să se mute

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu stau într-o casă superbă, cu multe camere și băi, cu mobilă modernă și dotări de ultimă generație. Chiar dacă locuința este una la care alții doar visează, cei doi au decis să o lase și să se mute în altă parte.

Anunțul a fost făcut de Cristina Șișcanu pe Facebook, vedeta precizând că ea și soțul ei au luat această decizie din cauză că locuința le-a rămas mică.

Având trei copii, aceștia au decis să se mute într-o casă mai mare și mai spațioasă.

Vreau să fac un anunț important și anume că ne vindem casa în care stăm pentru că vrem să ne mutăm în una în care să fie un pic mai mare decât asta. Și asta este destul de spațioasă, luminoasă, cu camere mari, cu băi mari, cu spații de depozitare multe, însă nevoile noastre cer o casă un pic mai mare și ne-am hotărât. Avem acest gând de vreun an de zile, acum însă vom trece și la acțiune. Nu e un proces așa tocmai simplu sau poate fi simplu, mă refer la partea cu mutatul, în mod special, că asta cu vândutul casei să zicem că nu e așa complicată”, a spus Cristina Șișcanu pe Facebook.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu vor lua nimic din casă

Vedeta a precizat că noii proprietari se vor putea bucura de tot ce au ei în casă, pentru că, pe lângă haine și lucrurile personale, nu vor lua nimic de acolo.

Oricum nu luăm nimic din casă, doar lucrurile personale: haine, acte, cam asta. În rest, nimic, mai ales pentru că în ultimii doi ani am tot renovat prin ea și baia de jos, bucătăria este nouă după ultimele standarde moderne. Camera de jos, care este camera lui Filip, am eu dressingul meu care este făcut dintr-o mobilă deosebită, livingul. (…) Ideea este că ne-am hotărât și ne vom ocupa în perioada următoare de vânzarea casei și apoi, evident, trebuie să ne și mutăm undeva”, a adăugat vedeta.

CITESTE SI: Mădălin Ionescu a făcut anunțul după 12 ani de căsnicie cu Cristina Șișcanu: „Este bine să fim atenți”