Cristina Şişcanu vorbeşte despre DESPĂRŢIREA de Mădălin Ionescu. Prezentatorul a reacţionat pe Facebook

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai frumoase, dar și mai surprinzătoare cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt împreună de cinci ani și s-au căsătorit în urmă cu patru ani.

RomaniaTV.net
30 oct. 2015, 09:21
Cristina Şişcanu vorbeşte despre DESPĂRŢIREA de Mădălin Ionescu. Prezentatorul a reacţionat pe Facebook

Întrebată cum ar reacționa în eventualitatea unei despărțiri, Cristina a avut o reacție șocantă.

„Am trecut prin foarte multe greutăți, mai ales la începutul relației noastre, prin prisma faptului că lucrăm în această meserie care este la vedere. Am fost huliți. Uite că suntem o familie după cinci ani de zile împreună. Patru ani de căsătorie și cinci ani de relație, cu doi copii, copiii lui Mădălin, care sunt și ai mei. Nu concep problema unei despărțiri”, a spus Cristina recent pentru videoblogulmireselor.ro.

Anunt trist făcut de Mădălin Ionescu: „Deşi ne iubim foarte mult…”

„Nu știu dacă este normal, dar eu pur și simplu aș muri sau m-aș călugări. Ajunsesem la un moment dat la nivelul în care să mă mănânce pe mine mâna, el să se scarpine și mie să-mi treacă mâncărimea. De cinci ani de zile de când suntem împreună, nu cred că am stat două zile fără el. Noi nu ieșim separat. Nu pentru că ne-am impus, ci pentru că așa simțim”, a mai spus Cristina.

Mădălin Ionescu, dezvăluiri după renunţarea la TV politică: „Am plecat de scârbă”

Omul de televiziune știe cât de mult îl iubește soția sa, dovadă stând interviul pe care aceasta l-a acordat unui blog pentru mirese. Declarațiile Cristinei Șișcanu l-au copleșit pe Ionescu, care nu s-a putut abține și i-a transmis un mesaj emoționant prin intermediul Facebook.

„Eu, fără Madalin, m-as călugări ! Sau as muri, pur si simplu…” . Afirmația Cristinei (pentru Videoblogul Mireselor) m-a pulverizat, m-a emoționat dincolo de orice bariera sufleteasca, m-a zdrobit, m-a inrobit, m-a vrăjit , m-a smerit , mi-a reamintit ca Ea este singura Femeie care m-a iubit, care ma iubește si care ma va iubi cu adevărat ( relațiile cu mama, fiica si cu sora mea intra intr-o alta sfera a iubirii) ! Te iubesc , baby !”, a scris Mădălin Ionescu.

Citeşte şi  Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu s-au rugat la mormântul lui Arsenie Boca