Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu s-au rugat la mormântul lui Arsenie Boca

În ultima perioadă soţia lui Mădălin Ionescu a avut grave probleme de sănătate, fapt care a dus-o în pragul unei depresii grave. Pentru că deşi a încercat numeroase variante de a o înveseli pe soţia sa, efectul a întâziat să apară, iar Mădălin Ionescu a decis că cel mai bine ar fi ca cei doi se plece la Mănăstirea Prislop şi să se roage la mormântul Părintelui Arsenie Boca.

RomaniaTV.net
23 mart. 2015, 12:27
Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu s-au rugat la mormântul lui Arsenie Boca

Şoţia lui Mădălin Ionescu, Cristina Şişcanu, s-a confruntat în ultima perioadă cu grave probleme de sănătate, care încă nu au putut fii rezolvate. Pentru a-i mai înlătura din suferinţă, Mădălin Ionescu a decis să o ducă pe soţia sa la Mănăstirea Prislop.

Cristina Şişcanu cu un DECOLTEU DEMENŢIAL. Află care este secretul sânilor ei

Fiind foarte apropiat de prietenii virtuali, Mădălin Ionescu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care îşi anunţa fanii că a plecat la mormântul Părintelui Arsenie Boca, pentru a se reculege. Mai mult decât atât, Mădăin Ionescu le-a făcut fanilor şi câteva urări, iar alăturat mesajului a postat şi o fotografie cu soţia sa, care a primit numeroase like-uri şi comentarii.

„Astăzi dimineață am ajuns la Prislop, la mormântul Părintelui Arsenie Boca… Acum ne odihnim într-un complex hotelier cu o superbă vedere spre Lacul Cinciş . Să aveți o zi fabuloasa!”, a fost mesajul lui Mădălin Ionescu.

Citeşte şi  Şerban HUIDU, atac extrem de DUR la adresa lui Mădălin Ionescu