Cristina Șișcanu rupe tăcerea despre trecut. „Știam când plec de acasă, nu știam când mă întorc!”

Cristina Șișcanu îşi doreşte să revină în televiziune, chiar dacă parteneriatele pe care le promovează pe Instagram îi asigură un venit peste media din România. Soţia lui Mădălin Ionescu se află de ceva vreme în căutarea unui proiect TV pe măsura ambițiilor ei.

01 iun. 2022, 09:16
Cristina Șișcanu rupe tăcerea despre trecut. „Știam când plec de acasă, nu știam când mă întorc!”
Cristina Șișcanu rupe tăcerea despre trecut

Cristina Șișcanu rupe tăcerea despre trecut. Vedeta a început ca reporter şi după câiva ani a ajuns în rolul de prezentatoare. A fost perioada în care l-a și cunoscut pe soțul ei, Mădălin Ionescu. De ceva timp, Cristia Şişcanu a luat o pauză, dar acum este pregătită să revină cu un nou proiect.

Cristina Șișcanu rupe tăcerea despre trecut. „Știam când plec de acasă, nu știam când mă întorc!”

„Televiziunea a fost marea mea pasiune dintotdeauna! Eu am muncit cu foarte mult drag și mi-a plăcut foarte mult să fac reportaje, să prezint subiecte. Când eram în televiziune, știam când plec de acasă, nu știam când mă întorc! Viața mea era 100% dedicată televiziunii, pentru că îmi plăceau subiectele, îmi plăcea să fac meseria asta! Cei cu care am lucrat știu lucrul ăsta!”, a declarat Cristina Șișcanu pentru WOWbiz.

Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu s-au îmbogăţit în pandemie. Firma lor a fost asaltată de comenzi, câţi bani au câştigat cei doi

Soția lui Mădălin Ionescu a lucrat mai bine de un deceniu în TV, iar ultima oară a fost concurentă la show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities”. După ce a avut succes pe rețelele sociale, vedeta a refuzat în repetate rânduri să se întoarcă în TV din cauză că nu era mulțumită de propunerile primite. „A apărut partea asta cu online-ul, care m-a furat, într-adevăr, pentru că aici lucrurile se întâmplă spectaculos de repede. Oricum, m-a ajutat să mă dezvolt pe partea de online, având în vedere faptul că am lucrat în televiziune. Cumva este diferit de televiziune, dar se și aseamănă foarte mult. Acum voi avea un proiect TV pe care-l voi realiza și-l voi prezenta. Abia aștept să înceapă! Am filmat chiar și un teaser pentru anunțarea proiectului”, a mai spus Cristina Șișcanu.

Dieta fără alimente interzise cu care a slăbit Cristina Şişcanu: „Reţetele sunt foarte gustoase şi uşor de făcut!”