Momente dificile pentru Cristina Şişcanu. Ce se întâmplă cu vedeta chiar în acest zile

Cristina Șișcanu are o relaţie deosebită cu fanii virtuali, cărore li se confesează destul de des, iar uneori organizează sesiuni de întrebări pentru a le satisface acestora mai multe curiozităţi legate de viaţa sa.

15 sept. 2022, 16:41
Momente dificile pentru Cristina Şişcanu. Ce se întâmplă cu vedeta chiar în acest zile
Momente dificile pentru Cristina Şişcanu

Momente dificile pentru Cristina Şişcanu. De data aceasta, vedeta în vârstă de 37 de ani a dezvăluit că ultima perioadă a fost destul de grea pentru ea, după ce unul dintre fani a întrebat-o cum se împarte între carieră și viața de familie.

Dieta cu care Cristina Şişcanu a slăbit 27 de kilograme: „Toată lumea mă întreabă cum am reuşit”

Soția lui Mădălin Ionescu a răspuns că stresul și-a spus cuvântul asupra sa chiar în această perioadă. „Sunt momente când cad… chiar zilele acestea s-a întâmplat. Puțini înțeleg că munca creativă este foarte importantă. Persoanele publice nu sunt scutite de obligațiile și grijile pe care le are un om care activează în alte domenii. Dimpotrivă! Atunci când ai o meserie / activitate care te expune public, toate celelalte probleme sunt și mai greu de gestionat. Este mult de povestit”, a mărturisit Cristina Șișcanu.

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu nu mai dorm împreună. Se anunţă un nou divorţ în showbiz? „Să știți ce vă așteaptă”

Cristina Şişcanu s-a luptat cu depresia!

Multă lume nu ştie că soţia lui Mădălin Ionescu a avut o perioadă destul de grea, însă a reuşit să treacă peste cu ajutorul unui specialist. „De depresie am scăpat prin terapie la psiholog, după câteva ședințe deja am simțit o îmbunătățire vizibilă a stării mele. Prin multă rugăciune și pur și simplu nu m-am lăsat. Asta e foarte important. Până la urmă succesul e și într-o astfel de stare, stă în mâinile fiecăruia. Normal că trebuie să ne ajutăm de tot ce putem!”, a declarat, recent, Cristina Șișcanu.