Cristina Spătar, despre cele mai grele încercări ale vieţii ei: Fiecare avem de dus o cruce. A mea e cam grea

Cântăreaţa Cristina Spătar şi-a deschis inima în faţa fanilor şi a vorbit despre cele mai grele încercări din viaţa ei. Şi-a pierdut mama când avea 22 de ani, iar acum a aflat că tatăl său a fost diagnosticat cu cancer.  

RomaniaTV.net
23 oct. 2020, 16:10
Cristina Spătar, despre cele mai grele încercări ale vieţii ei: Fiecare avem de dus o cruce. A mea e cam grea

Mama Cristinei Spatar a murit de cancer atunci când câtăreaţa avea 22 de ani. Ea a îngrijit-o timp de 3 ani, deoarece sora sa era plecată în străinătate, iar tatăl le-a părăsit. 

„Astăzi tată meu, acum recent am aflat, are și el cancer ganglionar. Alături de sora mea, încercăm să facem tot ce putem să-i fim alături, pentru că nu e ușor. Chiar dacă el a fost un tip foarte dur, el ne-a educat așa militărește, e totuși tatăl nostru și trebuie să avem grijă de el.”, a povestit Cristina Spătar la emisiunea Vorbeşte Lumea. 

Cântăreaţa a mai trecut și printr-un divorț, care a consumat-o mult. De asemenea, din dorința de avea copii, a făcut mai multe tratamente și fertilizări în vitro. 

„Există Dumnezeu și cred că El îmi dă toate astea ca lecții, să învăț din toate astea. Așa se spune din bătrâni, că fiecare are de dus o cruce. A mea e cam grea, dar trebuie să o duc. Iar copiii sunt ceea ce mi-a dăruit Dumnezeu”, a mai spus Cristina Spătar.

Citeşte şi Veste ŞOCANTĂ despre CRISTINA SPĂTAR. Ce s-a întîmplat cu vedeta după DIVORŢ şi unde locuieşte ACUM