Cristina Spătar este disperată. S-a recules la mormântul lui Arsenie Boca FOTO

A trecut aproape o săptămână de când soţul i-a fost arestat, iar "regina R&B" Cristina Spătar nu îşi mai găseşte liniştea. Cântăreaţa, care trece prin cele mai grele clipe ale vieţii, a încercat să uite pentru câteva ore de toate problemele şi s-a recules la Mănăstirea Prislop, unde este mormântul lui Arsenie Boca.

07 oct. 2014, 05:46
Cristina Spătar este disperată. S-a recules la mormântul lui Arsenie Boca FOTO

Arestarea soţului a bulversat-o pe Cristina Spătar. Cântăreaţa, care ducea o viaţă de prinţesă alături de milionarul Alin Ionescu, a vrut să-şi limpezească gândurile şi a vizitat mormântul lui Arsenie Boca, la mănăstirea Prislop, potrivit spynews.ro.

CITEŞTE ŞI: Vedete din România care s-au căsătorit cu bărbaţi infractori

Vila în care locuieşte Cristina Spătar este un adevărat palat. Are zeci de camere, iar pe porţile de la intrarea pe domeniu este gravat blazonul familiei. De altlfel, de-a lungul timpului, Cristina s-a lăudat cu darurile costisitoare primite de la soţul ei.

La nuntă, care a avut loc în 2007, Cristina Spătar a purtat bijuterii cu diamante în valoare de un milion de euro. Mireasa a fost păzită de o armată de bodyguarzi.

Milionarul Alin Ionescu, soţul Cristinei Spătar, a fost arestat şi este acuzat de evaziune fiscală de 10 milioane de euro.