Cristina Spătar NU se poate OPRI: „De câte ori va fi nevoie, îmi voi face intervenţii estetice”

Cu soţul proaspăt reîntors în sânul familiei, Cristina Spătar poate spune că viaţa îi surâde din nou. Pentru că în ultimul timp a avut numeroase probleme care i-au afectat sănătatea şi frumuseţea, Cristina Spătar nu se sfieşte să spună că dacă va mai fii nevoie îşi va ma i face câteva operaţii estetice.

RomaniaTV.net
06 mart. 2015, 09:23
Cristina Spătar NU se poate OPRI: „De câte ori va fi nevoie, îmi voi face intervenţii estetice”

Cu toate că are 42 de ani, fosta „regină R&B” profită din plin de frumuseţea pe care o posedă şi pe care a obţinut-o cu mici sacrificii. Invitată într-o emisiune tv marca Antena Stars, Cristina Spătar a declarat că dacă va mai fi nevoie va mai apela la serviciile medicilor esteticieni.

Fosta „regină R&B” are INTERZIS la concerte. Ce sumă a pierdut din cauză că soţul nu o lasă să cânte

Mai mult decât atât, cântăreaţa a mai spus că deşi ar trebui să iasă cu prietenele, ea preferă să iasă cu soţul ei, pentru că gestul făcut de el reprezintă iubirea supremă, iar acest lucru trebuie apreciat.

„Şi eu am pierdut foarte mult păr în ultimul timp, mi-a căzut părul, l-am mai tuns. Sper cu tratamente, cu măşti să îşi revină. E o perioadă din an în care ne pierdem părul. (…) De câte ori va fi nevoie, îmi voi face intervenţii estetice de bun simţ. De exemplu, acum am nişte chestii pe frunte şi am înţeles că se poate face ceva, o injecţie ceva. Când voi avea starea, că eu mă ocup foarte mult de copii, probabil o să fac şi chestia asta. Dar soţul meu zice că nu e nevoie că arăt bine. Pentru cei 42 de ani ai mei, eu sunt mulţumită. Fac sport, cât pot.

Pentru mine nu există o zi cu fetele, nu ies cu prietenele. Eu ies tot timpul cu soţul meu. Eu îl iubesc foarte mult şi cred că merită toată dragostea mea. A avut răbdare cu mine să fac acele 9 fertilizări in vitro, nu orice bărbat ar accepta aşa ceva”, a declarat Cristina Spătar.

Citeşte şi  Cristina Spătar a povestit TOTUL! Află detalii EMOŢIONANTE despre arestul soţului