Cristina Spătar rupe tăcerea despre problemele financiare: „Nu este cea mai bună perioadă”

Cristina Spătar rupe tăcerea despre problemele financiare. În ultima perioadă au existat speculații conform cărora artista ar avea mari probleme financiare și pentru că nu s-ar mai descurca în România, ea ar fi luat decizia să se mute în Londra.

29 nov. 2021, 18:06
Cristina Spătar rupe tăcerea despre problemele financiare: „Nu este cea mai bună perioadă”
Cristina Spătar rupe tăcerea despre problemele financiare

Cristina Spătar rupe tăcerea despre problemele financiare. Vedeta susține că nu este nimic adevărat din ce s-a spus și nu are de gând să părăsească țara decât pentru proiectele muzicale în care este implicată.

Citeşte şi: Cristina Spătar, la cinci ani de la divorţ: „Pentru mine el era totul”

Cristina Spătar rupe tăcerea despre problemele financiare

Eu am cochetat odată cu plecarea în Anglia, alături de prietena mea, Rocsana Marcu. Atunci am vrut să plec, demult, am avut aşa o idee. Atunci l-am întrebat pe fostul soţ şi nu a vrut să îmi dea semnătură pentru copii, iar eu fără copiii mei nu plec nicăieri.

Eu merg des în Anglia, acolo stă sora mea. Mi-ar plăcea să fac pasul ăsta, de a mă muta acolo, pentru copii. Nu cred că este cea mai bună perioadă pentru niciun artist. Am fost recent în Dubai şi mi-a plăcut mult, mai degrabă acolo m-aş muta.

Cu Alin nu mai păstrez legătura deloc. Copiii vorbesc cu el. De fiecare dată când plec, nu îi las la bunica, îi duc fix la el acasă. Cu soacra mea nu mai sunt atât de apropiată, sunt foarte prinsă cu treabă, să găsesc soluţii să produc proprii bani, să îmi pot creşte copiii. Sunt o persoană puternică, nu clachez aşa uşor„, a declarat Cristina Spătar, în emisiunea „La Măruţă”.

Pe lângă problemele financiare, Cristina Spătar a avut de traversat o perioadă foarte dificilă după moartea tatălui său. Artista și-a luat adio pentru totdeauna de la tatăl său în vara acestui an. A murit de cancer, boala care a răpit-o și pe mama ei în urmă cu câțiva ani.

Drum lin spre îngeri, tată… acolo o vei reîntâlni pe ea…”, a scris Cristina Spătar, pe Facebook.