Cristina Spătar s-a recăsătorit. Prima imagine alături de soţul ei

Cristina Spătar s-a recăsătorit. Vedeta şi-a găsit într-un final jumătatea, după ce a trecut prin momente dificile atunci când a divorţat de primul soţ, Alin Ionescu, cu care are doi copii. Toată lumea a fost surprinsă când artista a dezvăluit logodna, pentru că nu se ştia de relaţia ei.

05 ian. 2023, 10:27
Cristina Spătar s-a recăsătorit. Prima imagine alături de soţul ei
Cristina Spătar s-a recăsătorit

Cristina Spătar s-a recăsătorit. Nimeni nu știa că regina regina R&B era într-o relație. Iar cu atât mai puțin nimeni nu s-a așteptat la ce a urmat. Lucrurile au evoluat rapid și frumos. La doar câteva zile de la cererea în căsătorie, Cristina Spătar s-a și cununat civil cu alesul ei.

Citeşte şi: Cum a reușit Cristina Spătar să slăbească 17 kilograme. Dieta genială care îți permite să mânânci orice: „Am ajuns la greutatea iniţială”

Cristina Spătar s-a recăsătorit

Cristina Spătar şi-a întâlnit actualul soţ la Vâlcea și de atunci cei doi au devenit de nedespărţit. Bărbatul are grijă să o răsfețe maxim, i-a pus pe deget un inel cu un diamant imens şi la mână un ceas Rolex bătut în diamante, care costă o avere.

Vicențiu Mocanu este un prosper om de afaceri din Vâlcea, cu două businessuri în domeniul imobiliarelor, al mobilei și materialelor de construcții. Conform informaţiilor apărute în presă, acesta ar vrea să-și extindă afacerile și în Dubai și are planuri inclusiv privind implicarea noii sale soții în firmă.

Cristina Spătar primeşte semne după moartea mamei sale

Vedeta a trecut prin momente dificile, când şi-a pierdut mama şi a vorbit despre smenele pe care le primește de la ea, ori de câte ori trece prin situaţii grele. Cristina Spătar a mărturisit că o visează des pe mama ei, care îi oferă sfaturi și o avertizează în legătură cu situațiile în care se află. Suferă foarte mult că nu o mai are fizic alături, îi lipseşte enorm blândeţea şi căldura ei.

Am visat-o, îți dai seama, ca orice copil care își pierde mama. Când o visez, mă avertizează de situații dificile, urmează ceva dificil în viața mea. Trebuie să fiu mai atentă, nu știu… așa e, chiar am observat când o visez pe ea, am parte de experiențe puțin plăcute sau sunt situații mai delicate.

În orice situație delicată, mă rog lui Dumnezeu și, ulterior, vorbesc cu ea, că știu că ea mă ajută și m-a ajutat toți anii ăștia când mi-a fost mai greu. Ea nu a fost o mamă oarecare, a fost o mamă… foarte blândă, caldă, o mamă adevărată, nu pot să explic. Blândețea întruchipată era mama mea”, a mărturisit Cristina Spătar, la Antena Stars.