Cristina Spătar se mută din țară din cauza datoriilor. Pandemia i-a afectat puternic veniturile

Problemele de natură financiară au adus-o pe Cristina Spătar în punctul în care s-a văzut nevoită să ia o decizie radicală: se mută din țară.

18 oct. 2021, 15:50
Cristina Spătar se mută din țară din cauza datoriilor. Pandemia i-a afectat puternic veniturile

Sursele ei de venit au fost afectate din cauza pandemiei de coronavirus, motiv pentru care Cristina Spătar a decis să plece din țară ca să rezolve problemele.

Apropiații artistei spun că aceasta a început deja să facă demersuri cu privire la mutatul din țară.

Cristina Spătar se gândește să plece în Marea Britanie. Și-ar fi cumpărat deja bilete pentru Londra, spun apropiații, unde va sta câteva zile și va căuta oferte din punct de vedere profesional.

În pandemie, Cristina nu a mai câștigat la fel de mulți bani fiindcă multe evenimente s-au amânat, iar datoriile acumulate s-au făcut tot mai mari. Are de plătit chiria la apartament și un leasing la mașină.

„Toți artiștii o duc rău. Nu știu ce se va întâmpla de acum încolo, vom vedea. Cristina este una dintre persoanele care se află în această situație ingrată. Și anul trecut a fost greu, acum la fel. A cântărit foarte bine lucrurile și a decis să plece din țară.

Are pe cineva în Anglia care o va ajuta și deja face demersurile necesare. Nu știm cât de repede sau cât de târziu se va întâmpla. Cert este că ea este foarte hotărâtă și deja merge acolo să se intereseze’, a declarat un apropiat al Cristinei Spătar pentru Click!

Cristina Spătar, momente dificile după moartea tatălui

Pe lângă problemele financiare, Cristina Spătar a avut de traversat o perioadă foarte dificilă după moartea tatălui său. Artista și-a luat adio pentru totdeauna de la tatăl său în vara acestui an. A murit de cancer, boala care a răpit-o și pe mama ei în urmă cu câțiva ani.

„Drum lin spre îngeri, tată… acolo o vei reîntâlni pe ea…”, a scris Cristina Spătar, pe Facebook.

Citește și Cristina Spătar, la cinci ani de la divorţ: „Pentru mine el era totul”