Cristina Spătar și soțul ei, Vicențiu Mocanu, sărbătoresc Dragobete fiind nași de cununie. „Vom fi pentru prima dată”

Cristina Spătar și soțul ei, Vicențiu Mocanu, vor fi pentru prima dată nași de cununie, chiar de Dragobete.

23 feb. 2024, 13:56
Cristina Spătar și soțul ei, Vicențiu Mocanu, sărbătoresc Dragobete fiind nași de cununie. „Vom fi pentru prima dată”

Cristina Spătar a acordat un interviu pentru Viva în cadrul căruia a povestit despre nunta la care va fi nașă, despre cum va petrece de 1 și 8 martie și despre familie.

Cristina Spătar a dezvăluit că de 8 Martie va petrece cântând, iar de Dragobete ea și soțul vor fi nași de cununie.

„De 8 Martie cânt la Vâlcea, culmea, chiar la Vâlcea. De 1 martie nu știu ce fac exact, dar vreau să lansez un clip. De aceea, ne străduim ca săptămâna aceasta să ne iasă toate calculele, ca să putem să îl filmăm și să îl și montăm. De Dragobete suntem nași. Se căsătorește sora lui Vichi și suntem nași. Trebuie să ne punem la biserică ie”, a spus Cristina Spătar.

Citește și Dănuț Lupu se pregătește de eliberare, dar poate fi încarcerat din nou, în orice clipă. Pentru ce faptă mai este acuzat

Întrebată dacă au mai fost nași, vedeta a spus că nu. „Nu am mai fost nași până acum, dar vom fi pentru prima dată vineri, chiar de Dragobete”.

Artista are doi copii, pe Albert și pe Aida, cu care are o relație nemaipomenită. „Au intrat în vacanță. Albert a plecat în cantonament. Nu prea îi place când pleacă de lângă mine cu fotbalul. Îl pune să alerge foarte mult și îi este greu. Ce pot să mai spun… Suntem ocupați cu școala. Aida face, în curând, 12 ani, iar Albert are 14 ani și jumătate. Sunt mari. Au crescut. Este mai înalt ca mine. Când vine dimineața în bucătărie și zice: ‘Te iubesc, mami’ și mă ia în brațe, mă topesc pur și simplu. Mă simt atât de mică, când îl văd așa. Nu-mi vine să cred. Chiar este o mare realizare. M-am chinuit eu așa, dar nu m-am chinuit degeaba”, a spus Cristina Spătar.

Întrebată ce fel de mamă e și ce educație le dă copiilor, artista a spus: „Sunt extrem de blândă. Mi-e cam teamă. Nu mai există așa ceva. Eu sunt calmă. Așa era maică-mea, fără scandal… Nu știu dacă e bine. Sincer, vom vedea în timp. Și educația asta a copiilor, tu încerci să te impui, dar este o loterie. Afli mai târziu nu ai de unde să știi.

Ei deocamdată învață bine. Sunt ok, sunt cu mult bun simț. Sunt respectuoși, sunt super. Eu sunt foarte fericită, dar nicio viață nu e liniară. Nu vezi ce se întâmplă… E greu. Sper să fie bine, să urmeze tot ce le-am explicat, i-am învățat. Pentru că și mama tot așa ne-a învățat, cu blândețe și cu bunătate, nu cu bătaie sau scandal. Nu era așa la noi acasă. Tata era dur, dar mama era blândă”.

Citește și Florin Dumitrescu aruncă bomba despre divorțul de soție. Bucătarul a fost mai sincer ca oricând: „Cred că ăsta a fost și motivul”