Florin Dumitrescu aruncă bomba despre divorțul de soție. Bucătarul a fost mai sincer ca oricând: „Cred că ăsta a fost și motivul”

Florin Dumitrescu a vorbit recent despre zvonurile legate de despărțirea de soție. În ultima vreme în mediul online s-a vorbit despre faptul că cei doi ar fi luat-o pe drumuri separate.

23 feb. 2024, 11:40
Florin Dumitrescu aruncă bomba despre divorțul de soție. Bucătarul a fost mai sincer ca oricând: „Cred că ăsta a fost și motivul”

Florin Dumitrescu a decis să lămurească acest aspect al vieții lui personale și să explice cum stau, de fapt, lucrurile între el și Cristina.

Gurile rele au insinat că cei doi au divorțat pentru că soția bucătarului ar avea probleme cu consumul de alcool. Fiind de-a dreptul șocat de mesajele care circulă pe internet, Florin Dumitrescu a făcut lumină pe acest subiect.

Citește și Ce a transmis Dana Budeanu pe rețelele sociale, după ce Codin Maticiuc s-a văitat de nota de plată colosală primită la Untold Dubai. ”N-au plătit nimic! Totul a fost moca”

Mai multe guri rele ar fi spus în mediul online că cei doi au divorțat, dar și faptul că soția bucătarului ar avea probleme cu consumul de alcool.

„Florin: Cristina, tu știai că am divorțat noi doi?

Cristina: n.r râde

Florin: Am divorțat.

Cristina: Când?

Florin: Nu știu.

Cristina: Ai visat asta?

Florin: Nu am visat, am primit că pe Tik Tok zice lumea că am divorțat, dacă ne-am certat pe pârtie, știi.

Cristina: A, ne-am certat și pe pârtie?

Florin: Da.

Cristina: Când ne-am certat?

Florin: Și știi că ai probleme cu alcoolul?

Cristina: Eu? Că nu beau alcool.

Florin: Cred că ăsta era și motivul pentru care am divorțat, că ai tu probleme cu alcoolul și după divorț ai plecat la discotecă.

Cristina: Am plecat eu la discotecă? În care discotecă?

Florin: Nu știu că n-au contenit să spună și în ce discotecă ai fost și cu cine (…)”, a fost o parte din discuția celor doi pe care au făcut-o publică pe contul de Instagram al lui Florin Dumitrescu.

Florin Dumitrescu le-a transmis, într-o postare ulterioară, un mesaj celor care au răspândit zvonurile despre despărțirea lui. „Dumnezeu e sus și vede!”, a fost mesajul postat de Florin Dumitrescu.

“Începutul relației noastre a fost foarte interesant, ne-am cunoscut așa cum suntem noi, ne-am mutat împreună deja la câteva zile de când, oficial, am început relația, dar, în același timp, ne ascundeam de ochii lumii.

Proprietarii restaurantului unde lucram eu erau prieteni cu Cristina și nu știam ce părere și-ar fi făcut dacă noi ne-am fi afișat împreună, în perioada respectivă. Așa că ea era pentru mine «Fructul Interzis» și ne furam câte un pupic, pe ascuns, pe terasă sau în spatele bucătăriei. Dar, înainte să ajungem la asta, am avut două luni în care vorbeam foarte mult pe Facebook, prin mesaje, momente în care ne împărtășeam toate gândurile și vorbeam despre orice. Abia după două luni mi-a dat și numărul de telefon”, a declarat Florin Dumitrescu pentru viva.ro.

Citește și Oana Roman, mesaj sfâșietor după moartea mamei sale: „Tot ce sunt îți datorez. Te iubesc și te voi iubi mereu”