Critici dure la adresa Carlei Bruni pentru că îşi petrece vacanţa în Maroc

Prima doamnă a Franţei îşi petrece sărbătorile de iarnă în Maroc, împreună cu fiica ei de două luni, Giulia, şi cu 10 gărzi de securitate. Ea se află în ţara africană de sâmbătă, când a împlinit 44 de ani, şi intenţionează să rămână până la Anul Nou. Alegerea acestei destinaţii de vacanţă i-a atras însă critici dure, potrivit site-ului Daily Mail.

RomaniaTV.net
26 dec. 2011, 20:31
Critici dure la adresa Carlei Bruni pentru că îşi petrece vacanţa în Maroc

‘Prezenţa unei multimilionare soţii de politician care-şi petrece vacanţa într-o vilă de lux nu este un lucru bine văzut în ţările arabe’, afirmă Jamal Dhabi, un analist politic marocan. ‘Există un sentiment crescând de dezaprobare în rândul locuitorilor ţărilor noastre când îi văd pe cei superbogaţi că vin aici să-şi petreacă vacanţa, în timp ce marea majoritate a populaţiei nu are absolut nimic, este săracă’, adaugă acesta, potrivit Agerpres.

‘Ar trebui să-i fie ruşine Carlei’, afirmă activista democrată Laila Mansouri. ‘Marocul este o ţară arabă cu mari probleme sociale, ea nu face decât să le legitimeze’, spunea aceasta.’Carla a încercat chiar să ţină în secret sejurul din Maroc. Acest lucru ar putea funcţiona în Franţa, unde sunt legi stricte privind protejarea intimităţii celor bogaţi, dar aici nu funcţionează’, adaugă aceasta.