Criticile tatălui, secretul siluetei Rihannei. Vezi cum a determinat-o să slăbească

Este una dintre cele mai râvnite femei din lume şi mulţi bărbaţi i-ar aduce luna la picioare dacă ar putea, însă s-a trezit cu o caracterizare deloc măgulitoare tocmai din partea tatălui ei.

RomaniaTV.net
08 mart. 2012, 13:02

Rihanna e pe val, iar urcuşul ei în carieră nu pare că se va opri curând. În ciuda faptului că toate îi merg ca unse, cântăreaţa s-a trezit că tocmai tatăl ei i-a făcut pocinogul, când s-a legat de silueta ei.

Ronald Fenty a declarat într-un interviu că fiica lui, Rihanna, a ajuns „prea grasă”. Lovitură greu de suportat pentru tânăra artistă, care imediat a intrat la un regim strict pentru a slăbi, dovadă fotografiile făcute în timp ce făcea exerciţii şi postate pe Twitter.

Aşa se face că acum cântăreaţa arată excelent, spre deosebire de 2011, când abdomenul său era cam… pufos.

„Ultima oară când am văzut-o arăta cam grăsuţă. Dar acum, când am văzut-o la premiile Grammy, mi s-a părut că şi-a revenit. Eu obişnuiam să glumesc cu ea, să-i spun «Robyn, te-ai cam îngrăşat».  Dar cred că arată excelent acum”, a spus Ronald Fenty, care a vorbit şi despre colaborarea dintre Rihanna şi fostul său iubit, Chris Brown, care a agresat-o în 2009: „Chris este un băiat bun şi oricine are dreptul la o greşeală în viaţă. Dumnezeu ştie câte am făcut şi eu. Ea este acum o femeie pe picioarele ei”.

Rihanna şi tatăl ei au avut mai mereu o relaţie tensionată şi au reluat legătura abia în 2010, după ani de zile în care au refuzat să comunice.