CRUZIME DE NEDESCRIS: Şi-a înfometat fiica de 16 ani până a ajuns să cântărească 10 kilograme

Darlene Armstrong a ajuns în stare critică la spital după o lungă perioadă de înfometare. Când a fost preluată de serviciile de asistenţă socială, fata de 16 ani cântărea doar 10 kilograme. Deşi medicii confirmă asta, mama ei nu a recunoscut acest lucru.

RomaniaTV.net
12 iun. 2012, 09:50
CRUZIME DE NEDESCRIS: Şi-a înfometat fiica de 16 ani până a ajuns să cântărească 10 kilograme

Întregul caz a ieşit la iveală în momentul în care cei de la Protecţia Copilului din Chicago au primit un telefon anonim în care se explica prin ce trece Darlene. Copila nu putea vorbi sau merge. Fata a fost luată de lânga mama ei şi internată de urgenţă într-un spital.

Darlene suferă de paralizie cerebrală, iar mama ei nu o îngrijea deloc. O lăsa, efectiv, să moară de foame. Tânăra cântărea la 16 ani numai 10 kilograme şi avea o înălţime de 115 centimetri.

Rosetta Harris, mama fetiţei, le-a spus anchetatorilor şi doctorilor că o hrănea pe fiica sa. Femeia de 50 de ani susţinea că îi dădea fetei să mănânce un mic dejun îmbelşugat, un prânz şi o cină sănătoase, iar pe parcursul zilei, îi mai dădea câteva gustări bogate în proteine şi vitamine.
Femeia a primit o pedeapsă de 18 luni de închisoare cu suspendare, scrie libertatea.ro.