Cruzime fără limite: Cai bătuţi până cad din picioare, la târgul de animale din Piteşti VIDEO

Publicat: Vineri, 11 Aprilie 2014 08:55 // Actualizat: Vineri, 11 Aprilie 2014 09:14 // Sursa: romaniatv.net

Cai bătuţi până cad din picioare şi forţaţi să tragă tone de greutăţi. Se întâmplă la târgul de animale din Piteşti. Ca să obţină un preţ bun şi să arate cât de puternici sunt armăsarii lor, proprietarii chinuie animalele peste măsură. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Aceste imagini au fost surprinse la Piteşti, unde în fiecare săptămână se organizează un târg de animale. Proprietarii bat animalele, pentru a demonstra că sunt puternice și rezistente.

Mai mult, oamenii au umplut căruţele cu lemne, au pus frână la roți și au bătut caii până au căzut jos.

Imaginile au ajuns şi în atenţia autorităţilor.

"Acum trei zile a fost trimisă o sesizare la protecţia animalelor prin care ne informeaza că acolo, în târgul săptămânal Piteşti, animalele sunt lovite, bruscate, de proprietarii de animale", a declarat Daniel Lupu, directorul DSVSA Argeş.

"Suntem oripilaţi, dacă acesta este cuvântul cel mai potrivit despre lucrurile acestea pe care le relataţi şi este inadmisibil să se întâmple aşa la momentul acesta. Vom acţiona în continuare pentru că ceea ce se întâmplă în târg este inadmisibil", a precizat Cornel Ioniscă, viceprimarul din Piteşti.

În astfel de cazuri, proprietarii pot fi amendați cu până la 3000 de lei sau riscă să facă între 3 luni și un an de închisoare. Autorităţile spun că vor supraveghea permanent târgul de la Piteşti.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 apr 09:11
...

Cai bătuţi până cad din picioare şi forţaţi să tragă tone...
1
EUR
4.8423
RON
14 Jul
noapte 13 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H