CRUZIME fără margini! Căţeluşă torturată până când limba i-a ajuns cât o talpă de pantof FOTO

Căţeluşa Hope are o poveste cutremurătoare. A fost găsită de poliţia animalelor din Weatherford, Texas, într-o stare deplorabilă. Imaginea ei i-a şocat pur şi simplu pe cei care au recuperat-o şi care cu siguranţă au văzut o mulţime de cazuri impresionante.

RomaniaTV.net
11 iul. 2012, 11:49

O căţeluşă a fost găsită cu limba de dimensiunea unei tălpi de pantof, după ce o bestie de om i-a tras limba afară şi apoi i-a înfăşurat botul cu bandă izolatoare. Pe deasupra, purta şi urmele unei bătăi zdravene, având răni atât de adânci încât a fost nevoie de 100 de copci pentru a i le închide.

Căţeluşa, metis de buldog olandez, a fost găsită şi dusă într-un centru specializat, unde veterinarii au concluzionat rapid că vor trebui să-i taie cea mai mare parte a limbii. Este singura ei şansă de a supravieţui, pentru că în caz contrar nu se va putea alimenta şi hidrata. Până să fie găsită şi să ajungă pe mâna medicilor, Hope, cum a fost botezată de cei de la centru, a stat cu botul legat în jur de 24 de ore, potrivit estimărilor veterinarilor, în condiţiile în care afară temperaturile au depăşit 32 de grade.

Autorităţile sunt acum pe urmele autorului actului de cruzime, pe capul căruia s-a fixat şi o recompensă de 1.000 de dolari.