CRUZIME fără margini: Extremiştii islamişti au CRUCIFICAT doi bărbaţi

Rebelii extremişti sirieni au recurs la două execuţii barbare, crucificând în public doi bărbaţi pentru că "luptau împotriva musulmanilor. În afară de cei doi, "Statul islamic al Irakului şi Levantului" a executat încă cinci prizonieri, toţi fiind acuzaţi că au comis un atac cu grenadă în aprilie.

RomaniaTV.net
30 apr. 2014, 20:30

Jihadiştii s-au răzbunat astfel pe rebelii din nord-estul Siriei  pentru atacul cu grenadă comis la începutul lunii aprilie, asupra unor membri ai organizaţiei lor, în oraşul Raqqa, din Valea Eufratului, scrie publicaţia britanică Daily Mail. În total au fost executaţi şapte rebeli sirieni, între care doi au fost răstigniţi pe Cruce, în public.

Pe Twitter, grupul jihadist, de care până şi Al Qaida s-a distanţat, a scrie: „În urmă cu zece zile, nişte atacatori pe motociclete au aruncat o grenadă într-un luptător ISIL, în împrejurimile Naim. Un civil musulman a rămas fără un picior, iar un copil a fost ucis (…) Luptătorii noştri au  blocat imediat drumurile şi i-au capturat.”

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului din Marea Britanie a postat o fotografie cu cei doi sirieni răstigniţi pe Cruce. Unul dintre ei avea trupul înfăşurat într-o bucată de ţesătură pe care scria: „Acest bărbat a luptat împotriva musulmanilor şi a aruncat grenada în acest loc”. S-a spus că bărbatul luptase înainte împotriva regimului preşedintelui sirian Bashar al-Assad.

Mai multe fotografii au fost făcute de amatori cu cei doi bărbaţi crucificaţi şi au fost postate online. Acestea nu sunt însă primele crucificări executate de membrii ISIL. În data de 16 aprilie, luptătorii acestei organizaţii au executat un bărbat în acelaşi fel, acuzându-l că furase de la un musulman. Săptămâna trecută, ISIL a revendicat o serie de explozii în urma cărora 28 de oameni au fost ucişi şi peste 40 au fost răniţi în Irak, cu ocazia unei demonstraţii politice.