Scene şocante într-un parc din România. Băiat BĂTUT cu bestialitate de părinţii unei fete pe care ar fi lovit-o cu mingea VIDEO

Caz revoltător în Timiș! Un copil de 13 ani a fost bătut cu bestialitate de părinții unei fete de şase ani pe care acesta ar fi lovit-o din greșeală cu o minge. Poliţiştii din Timiş au întocmit dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

RomaniaTV.net
05 sept. 2020, 10:39

Incidentul s-a întâmplat într-un parc din localitatea Parţa, judeţul Timiş. O fetiţă de şase ani care se juca în parc a fost lovită cu mingea de un băiat de 13 ani. Copila a mers acasă şi le-a spus părinţilor ce s-a întâmplat, iar aceştia au decis să îşi facă singuri dreptate.

Mama micuţei a mers în parc şi l-a luat la bătaie pe adolescentul de 13 ani. Copilul a încercat să se apere, însă a fost trântit la pământ de femeie.

După ce a fost bătut de mama fetiţei, tânărul a fost luat la bătaie şi de tatălui micuţei, care l-a ridicat pe în aer şi l-a trântit la pămant.

Adolescentul a reușit să ajungă acasă ajutat de un prieten și a povestit familiei ce s-a întamplat. În urma impactului, băiatul s-a ales cu ruptură de claviculă.

„A venit acasa plangand si a zis buni m-au batut. Eu repede am iesit şi a zis tanti să sunati la Politie, la 112, că l-au bătut pe Bogdan. L-au batut ca pe un animal. Nu am putut să mă uit la filmare până la final, îmi vine să plâng. L-a luat tatăl fetitei exact că şi când ai ridica un animal. Dumnezeu a vrut să cadă pe umăr ca putea să cadă în cap, să rămână mort”, a spus bunica băiatului.

Poliţiştii au fost sesizaţi în acest caz şi au întocmit dosar penal pentru infracţiuni de lovire şi alte violenţe.

„În data de 3 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Peciu Nou au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe raza localităţii Parţa un minor în vârstă de 13 ani ar fi fost agresat fizic de către doi adulţi. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au constatat că cele sesizate se confirmă. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe. În continuare, poliţiştii efectuează cercetari pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările comiterii faptei”, transmit reprezentanţii IPJ Timiş.


loading...