CRUZIME. Un tânăr este acuzat că şi-a bătut şi violat nepotul de şase ani

Un tânăr de 22 de ani din judeţul Ialomiţa este acuzat că şi-a bătut şi violat nepotul de şase ani pe un câmp de la marginea localităţii Miloşeşti. Bărbatul a fost reţinut, iar mama copilului spune că fiul său a fost abuzat sexual de zece ori.

RomaniaTV.net
09 apr. 2012, 18:16
CRUZIME. Un tânăr este acuzat că şi-a bătut şi violat nepotul de şase ani

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa spun că primele cercetări arată că tânărul l-a violat şi l-a bătut pe baieţelul de 6 ani pe câmpul de la marginea localităţii Miloşeşti. Copilul a povestit mamei sale ce i s-a întâmplat. Astfel, femeia a sunat la Serviciul Unic de Urgenţă 112 şi a reclamat abuzul.

Părinţii băiatului spun că tânărul le-a cerut permisiunea să-l ia pe nepot într-o vizită la sora sa, în localitatea vecină. La întoarcere însă, tânărul i-a spus copilului să-l urmeze pe câmp, într-un canal de irigaţii dezafectat, unde l-a violat.

„L-a violat de zece ori. Am văzut că nu i se mai mişcă picioarele, mâinile, dădea ochii peste cap. Mie mi-a fost frică, m-am dus de două ori pe drum, n-am unde să mă duc. E cumnatul meu, şi-a batut joc de copilul meu. A fost cu el la Traianu, la petrecere, la matuşa lui acolo, şi şi-a bătut joc de el. Băiatul a fost aici, el a venit şi l-a luat şi s-a dus la Traianu cu bicicleta şi pe drum când s-a întors, pesemne el fiind băut, şi-a batut joc de copil, de nepotul lui de şase ani”, a declarat mama copilului.

La rândul ei, mama agresorului nu-şi poate explica fapta fiului său şi spune că acesta avea un comportament normal.

De asemenea, vecinii tânărului afirmă că acesta era o persoană respectuoasă, care nu a provocat niciodată probleme.

Inspectorii Direcţiei pentru Protecţia Copilului Ialomiţa au început o anchetă în acest caz.

„Consecinţele unui abuz sexual, şi doar dacă spunem abuz înseamnă foarte grav, asupra copilului, şi în situaţia aceasta avem un copil de aproape şapte ani, pot fi destul de profunde şi pe termen lung. Intervenţia trebuie făcută rapid. Urmează să rămână într-un program de consiliere psihologică, mama doreşte menţinerea copilului în integritatea familiei sale şi cred că aceasta va fi şi opinia noastră”, a declarat Neculai Badea, director adjunct al DGASPC Ialomiţa.

Tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, fiind dus în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa. El urmează să fie prezentat marţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

„A fost reţinut un tânăr în vârstă de 22 de ani, din localitatea Miloşeşti, pentru viol. Acesta urmează să fie prezentat la Tribunalul Ialomiţa cu propunere de arestare preventivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa, subinspector Andreea Loghin.