Cruzimea unei mame: Bebeluş de 9 luni, ABANDONAT pe o bancă în Slobozia VIDEO

O mamă doar cu numele, fără inimă. Aşa ar putea fi descrisă o femeie care şi-a abandonat, joi dimineaţă, fetiţa de doar 9 luni. Copilul a fost găsit de un căţel de rasă, pe o bancă din faţa unui liceu din Slobozia. Starea fetiţei este bună, poliţiştii îi caută acum părinţii.

RomaniaTV.net
18 oct. 2012, 11:18

Fetiţa a fost abandonată joi dimineaţă pe o bancă din faţa unui liceu din Slobozia. Micuţa, care avea lângă ea un rucsac plin cu hăinuţe şi un biberon cu lapte, a fost găsită de un căţel pe care stăpânul l-a scos la plimbare.

Câinele, lăsat liber de proprietar, s-a asezat lângă micuţă şi nu a vrut să plece până când bărbatul nu a venit după el. Acesta a sunat la 112, iar fetiţa a fost dusă la spital.

„Poliţia face cercetări pentru a se stabili identitatea mamei şi pentru a stabili condiţiile în care a fost abandonată minora”, a declarat agent Iulian Fecioru, purtător de cuvânt IPJ Ialomiţa.

Cel mai probabil, fetiţa va ajunge în grija unor asistenţi maternali. Mama bebeluşului riscă să fie decăzută din drepturile părinteşti.