Prima BOMBĂ în Cupa României. Dinamo a fost ELIMINATĂ de CS Mioveni

CS MIOVENI - DINAMO 1-0. Dinamo Bucureşti este a doua victimă importantă pe care o face divizionara secundă CS Mioveni în Cupa României. Echipa antrenată de Claudiu Niculescu a eliminat-o în 16-imi pe Astra Giurgiu, iar în optimi, marţi seara, a trecut la limită de Dinamo.

28 oct. 2014, 14:43
Prima BOMBĂ în Cupa României. Dinamo a fost ELIMINATĂ de CS Mioveni

CS MIOVENI – DINAMO 1-0. Echipa de ligă secundă CS Mioveni a eliminat-o pe Dinamo Bucureşti din optimile de finală ale Cupei României-Timişoreana la fotbal, după ce a învins formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare cu scorul de 1-0 (1-0), într-un meci disputat în Complex Sportiv Nicole Dobrin din Piteşti.

Unicul gol al partidei a fost marcat de brazilianul Roberto Ayza (23), în urma unei neînţelegeri între fundaşul Ştefan Bărboianu şi portarul Traian Marc.

Dinamo este a doua victimă a echipei antrenate de ex-dinamovistul Claudiu Niculescu, după ce formaţia din Mioveni a eliminat în faza anterioară deţinătoarea trofeului, Astra Giurgiu.

Dinamo a dominat categoric repriza secundă, dar nu a reuşit să îşi creeze decât o ocazie mare de gol, însă portarul Popescu a respins şutul lui Bilinski (54). Argeşenii au avut ocazia în ultimele minute să marcheze şi golul al doilea, dar Biceanu şi Vintilă au ratat singuri cu portarul.