Csikszereda, pusă la respect de suporterii Unirii Dej: „Ținutul Secuiesc nu există!” VIDEO

Unirea Dej a câştigat, sâmbătă, meciul cu Csikszereda, scor 2-1, în prima etapă din Liga 2. Ciucanii au avut parte de o primire specială din partea clujenilor.

07 aug. 2022, 13:24
Csikszereda, pusă la respect de suporterii Unirii Dej: „Ținutul Secuiesc nu există!” VIDEO
Csikszereda, pusă la respect de suporterii Unirii Dej

Csikszereda, pusă la respect de suporterii Unirii Dej. Fanii locali au reacţionat după meciul care s-a jucat între Ungaria U18 și o selecționată U18 a Ținutului Secuiesc, pentru a inaugura stadionul modernizat din Miercurea Ciuc. „Deșteaptă-te, române!” / „Ținutul Secuiesc nu există”, a fost mesajul fanilor din Dej!

Producția chipsurilor Csíki a fost oprită de autorități. Motivul are legătură cu Ținutul Secuiesc

Csikszereda a pierdut pe terenul Unirii Dej, scor 1-2, într-un meci în care gruparea din Miercurea Ciuc a fost primită cu multă ostilitate, după evenimentele care i-au scos din sărite pe majoritatea ultrașilor. „Ardealul, pământ românesc!” a fost mesajul scenografiei realizată de suporterii gazdelor, care au afișat și steagul României, în debutul meciului.

Laszlo Tokes i-a cerut lui Viktor Orban să susţină eforturile de autonomie ale Ţinutului Secuiesc „într-un mod mai eficient”

Bannerul a rămas pe gard până la final, fiind dat jos abia după ce suporterii și jucătorii s-au bucurat împreună pentru succesul din Liga 2.