CSMS IASI – STEAUA 1-2: Steaua sus răsare în clasamentul Ligii 1

Steaua a învins-o pe CSMS Iași cu scorul de 2-1 (0-0), sâmbătă seara, în Copou, într-o partidă din etapa a 13-a a Ligii I de fotbal, ultima a turului.

RomaniaTV.net
03 oct. 2015, 16:41
CSMS IASI – STEAUA 1-2: Steaua sus răsare în clasamentul Ligii 1

UPDATE: CSMS IAŞI – STEAUA 1-2. Alex Chipciu (48) și Aymen Tahar (79) au marcat golurile campioanei, în timp ce pentru ieșeni a înscris Vasile Gheorghe (90+1).

Steaua putea primi un penalty în minutul 31, după o intervenție a lui Ionuț Voicu la Chipciu, dar arbitrul nu a acordat lovitura de pedeapsă. Balaj a dictat penalty pentru ”roș-albaștri” două minute mai târziu, dar a revenit asupra deciziei deoarece stelistul Fernando Varela era în ofsaid.

Ieșenii au avut două ocazii bune în repriza secundă, ratate de Lukacs Bole (47), Gianmarco Piccioni și Alexandru Boiciuc (77).

La Steaua a debutat în prelungirile partidei juniorul Cristian Onțel (17 ani).

CSMS Iași a ajuns la opt partide consecutive fără victorie în campionat (trei egaluri, cinci eșecuri).

Steaua s-a impus în ultimele trei partide, dar a încasat gol de fiecare dată.

CSMS IASI – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE. Tehnicianul Stelei a lăsat acasă trei jucători: Paul Papp, Tahar și Breeveld. Hamroun n-a făcut nici el deplasarea, după accidentarea din meciul cu FC Voluntari, scor 3-1, anunță fanatik.

 

Etapa trecută Papp a fost rezervă, iar după ce a intrat pe teren a făcut penalty-ul din care FC Voluntari a marcat golul de onoare.

CSMS Iași joacă sâmbătă, pe teren propriu, contra campioanei, și șefii clubului au decis să tripleze prețul biletelor. Față de un meci normal din campionat, când în Copou un loc la peluză, spre exemplu, costă 10 lei, contra Stelei, costă 30 de lei. Florin Prunea a dezvăluit câte tichete se vânduseră până miercuri seara.

În direct la Digi Sport Special, pe Digi Sport 1, Florin Prunea, președintele executiv al ieșenilor, a spus: ”Pentru noi, 1.500 de bilete vândute cu 4 zile înainte de meci este o cifră destul de bună. Cu siguranță va fi multă lume, sunt convins de acest lucru.”

Pentru partida cu Steaua, un tichet la peluzele A şi B costă 30 de lei, unul la tribunele A şi B – 50 de lei, la tribunele 0A şi 0B se poate intra contra sumei de 60 de lei, iar la tribuna 0 cu 80 de lei. De obicei, un bilet la meciurile de acasă ale CSMS Iaşi costă 10 lei la peluze, 20 de lei la tribunele A şi B, 30 de lei la tribunele 0A şi 0B şi 50 de lei la tribuna 0.

CSMS IASI – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE. Steaua are trei victorii în ultimele trei meciuri oficiale şi speră să continue seria bună și la Iaşi. Jocul rezultatelor îi poate face pe roş-albaştri să termine pe primul loc prima parte a sezonului regulat. În plus, elevii lui Rădoi revin în Copou, pe terenul pe care au devenit campioni pentru a treia oară la rând.

”Avem un singur gând și acela este de a câștiga cele trei puncte, mai ales că pe acel teren am trăit o bucurie imensă sezonul trecut”, a spus Stanciu, completat de Toșca:”Am reușit să legăm trei victorii, ne dorim să o obținem pe a patra și să termină turul pe primul loc”.

Pentru partida de la Iași, în afara lui Hamroun, accidentat, Mirel Rădoi nu se va baza nici pe Papp și nici pe Breeveld, toți trei fiind lăsați la București.

De partea cealaltă, elevii lui Nicolo Napoli sunt deciși să facă un meci mare și să obțină măcar un rezultat similar celui din ultima etapă a campionatului trecut, atunci când a fost 0-0. Numai că statistica nu este de partea moldovenilor. Chiar dacă CSMS n-a mai bătut pe nimeni de 7 etape, steliştii se tem de jocul echipei lui Nicolo Napoli.

”Au jucători importanți la fazele aeriene, cum este Golubovic, Ciucă, Frăsinescu, jucători care se descurcă și la fazele fixe, dar noi ne vom lua măsuri”, a spus și Nicolae Dică, antrenorul secund al Stelei.

CSMS IASI – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE.  ECHIPELE PROBABILE

CSMS Iași: Grahovac – I. Voicu, Ov. Mihalache, Frăsinescu, M. Ciucă – Mitic, Enescu – Viveiros, Grigorie, Bole – Golubovic
Antrenor. Nicolo Napoli

Steaua: Fl. Niță – Râpă, Varela, Toșca, Guilherme – N. Stanciu, Kharja, L. Filip – Ad. Popa, Chipciu, Enceanu
Antrenor: Dumitru Dumitriu 

CSMS IAŞI – STEAUA: Cum a fost sezonul trecut

Click aici pentru a vedea CSMS Iaşi – Steaua

Min. 79 IAŞI-STEAUA: Caparco apără din nou! De data aceasta a scos de lângă bară voleul lui Nicuşor Stanciu.

Min. 77 IAŞI-STEAUA: Paradă senzaţională a portarului ieşean Caparco, la un şut al lui Gabi Iancu, din 14 metri. Caparco a apărat o minge aproape imposibilă.

Min. 54 IAŞI-STEAUA: Schimbare la Steaua, iese Toşca, intră Latovlevici.

Min. 27 IAŞI-STEAUA: Nicuşor Stanciu încearcă un şut din afara careului, prinde Caparco.

Min. 12 IAŞI-STEAUA: Bară Adi Popa, cu poarta goală! Intercepţie a lui Chipciu, la centrul terenul, acesta îl lansează pe Adi Popa, care îl driblează pe Caparco, dar trimite în transversală, de la 14-15 metri!

Min. 8 IAŞI-STEAUA: Meciul Stelei se anunţă foarte greu. Elevii lui Gâlcă au în faţă o apărare betonată cu trei fundaşi centrali!

Componenţa formaţiilor:

CSMS Iași: Grecu – Mitic, Mihalache, Plămada, Tiganasu – Fabio Braga, Enescu – Ciucur, Cretu, Bole – Golubovic.

Steaua: Niţă – Rîpă, Tamaş, Varela, Toşca – Breeveld, Neagu – Popa, Stanciu, Chipciu – Ţucudean.

CSMS IAŞI – STEAUA LIVE VIDEO LOOK PLUS. Steaua are două puncte avans faţă de ASA Tg. Mureş şi este obligată să învingă pentru a fi sigură de câştigarea campionatului. Un punct obţinut dintr-un egal, coroborat cu o victorie a mureşenilor în dauna Oţelulului, ar duce titlul la Târgu Mureş, deoarece ASA o conduce pe Steaua la întâlnirile directe.

CSMS IAŞI – STEAUA LIVE VIDEO LOOK PLUS. Pentru roş-albaştri nu există aşadar altă alternativă decât victoria, iar semnele sunt că aceasta va fi obţinută, în ciuda unor declaraţii războinice venite dinspre Moldova. Declaraţiile şefilor de la Iaşi se bat cap în cap cu deciziile lor. În timp ce sunt anunţate prime istorice pentru jucător, dacă vor încurca Steaua, s-a decis îndepărtarea de la echipă a portarului Grahovac, pe motiv că cere un salariu prea mare. În consecinţă, poarta Iaşiului va fi apărată astăzi de un debutant.

CSMS IAŞI – STEAUA LIVE VIDEO LOOK PLUS. Steaua încearcă şi ea să pună presiune pe gazde, iar Gigi Becali a recurs la o manevră obişnuită înaintea unor asemenea partide, afirmând că Steaua este foarte interesată de un fotbalist al Iaşiului. Ceva adevăr ar putea fi însă în această afirmaţie, putând fi vorba despre Valentin Creţu.

CSMS IAŞI – STEAUA LIVE VIDEO LOOK PLUS. Partida va începe la ora 20.00, la fel ca şi meciul de la Tîrgu Mureş, ASA – Oţelul.