CTP: „Nicuşor Dan a acţionat ca un avocat cu simbrie în cazul interlopului”

Cristian Tudor Popescu a declarat la Digi24 că Nicușor Dan a acționat imoral în cazul interlopului "Câine" cu locuința și restaurantul din Parcul Copiilor susținând că acesta a acționat legal, dar ca "un avocat cu simbrie".

RomaniaTV.net
18 sept. 2020, 19:14
CTP: „Nicuşor Dan a acţionat ca un avocat cu simbrie în cazul interlopului”

„Nicușor Dan susține și acum că un om care candideaza la primăria Capitalei, care este vicepreședinte de ONG, care a militat de pe niste standarde morale in viața politică a Capitalei si a țării, se poate comporta ca un avocat plătit cu simbrie”, spune jurnalistul.

CTP acuză că nu este în regulă „să susții că ai intervenit în interesul acestui bișnițar ca să i se facă dreptate, să nu îi fie demolată acea hardughie construită în parc și să spui că ai câștigat în instanță fără să te uiți cine e acea persoană și de unde a obținut acea autorizație.

Citeşte şi: Pe cine apără Nicuşor Dan: „Câine” recunoaşte legăturile cu interlopii şi faptul că a dat şpagă pentru autorizaţie

Cunoscutul jurnalist critică dur și comparația pe care candidatul Dreptei la primăria Capitalei a făcut-o între interlopul amintit și cei evacuați din case la lărgirea bulevardului Berzei. „Domnul Nicusor Dan pune pe aceeași treaptă niște amărâți rămași fără case cu un interlop care a construit în parc pe semnătura lui Piedone”, mai spune acesta.

Dacă ar fi să dea timpul înapoi, Nicușor Dan spune că s-ar gândi de două ori dacă ar interveni în cazul privind Parcul Orășelul Copiilor, care a declanșat primul scandal mai serios de campanie. Candidatul dreptei spune că ar face asta, chiar dacă principiul în virtutea căruia a acționat a fost unul corect. „Probabil că văzând consecințele mediatice, m-aș gândi de două ori. Din punct de vedere a principiului am acționat corect”, a spus el, la HotNewsLIVE, referindu-se la înregistrarea apărută în spațiul public. Nicușor Dan a afirmat că se așteaptă și la alte atacuri în următoarea periadă până la alegeri.