CTP a anulat programarea ca centrul care imuniza cu serul AstraZeneca: Am încetat să stau ca boul la poarta veche!

Cristian Tudor Popescu susţine că a renunţat la programarea de la centrul care vaccina anti-COVID cu serul AstraZeneca.

25 mart. 2021, 15:35
CTP a anulat programarea ca centrul care imuniza cu serul AstraZeneca: Am încetat să stau ca boul la poarta veche!

CTP a anulat programarea ca centrul care imuniza cu serul AstraZeneca. Jurnalistul a precizat că s-a programat la alt centru şi aşteaptă să fie vaccinat împotriva coronavirusului cu orice tip de ser.

CTP a anulat programarea ca centrul care imuniza cu serul AstraZeneca. Anunţul făcut de gazetar!

Cristian Tudor Popescu anunţa pe 15 martie că s-a programat la vaccinare într-un centru în care imunizarea se face cu serul AstraZeneca, însă a anulat această programare. „Au trecut 10 zile. În acest timp, cunoștințe, colegi, membri de familie care s-au înscris pe 15 martie, odată cu mine, dar în alte centre de vaccinare, fie au fost deja vaccinați, fie li s-a comunicat o dată, relativ apropiată, pentru prima doză. Subsemnatului, nimic, nici măcar un «hai sictir». Am încercat să iau legătura cu cineva de la «Parhon» – fie a răspuns robotul, fie, de la call center, mi s-a spus îmi văd de așteptat.

Citeşte şi: Cristian Tudor Popescu: „Chiar dacă pui carantina, nu vor scădea infectările”. Ce spune de dr. Flavia Groşan
Evident, nu pretind să fiu vaccinat după câteva zile de la înscriere – e lume multă, înțeleg. Dar nu înțeleg câtuși de puțin de ce platforma nu îmi trimite imediat o dată pentru vaccinare – peste 3 săptămâni, peste 2 luni, la vară, la toamnă, dar să fie o zi.

Pe cale de consecință, azi am încetat să mai stau ca boul la poarta veche de la «Parhon», mi-am anulat poziția de acolo și m-am înscris și eu la un centru la care cei mai știutori decât mine mi-au spus că am șanse să fiu băgat în seamă într-un timp util. Cu ce soi de vaccin, nu mă interesează, căci cea mai rea reacție adversă la orice vaccin e să nu fii vaccinat deloc.

Dacă se întâmplă să nu ne mai vedem, atunci măcar am făcut ceva pentru ştiinţă, veţi şti cu siguranţă că m-a omorât AstraZeneca. Teama trebuie să fie învinsă, să lupţi cu ea”, a scris Cristian Tudor Popescu, în Republica.

Citeşte şi: Cristian Tudor Popescu, despre carantinarea Capitalei: „Cel puţin o lună nu vor scădea infectările”