CTP, atac la Ilie Năstase, după victoria României în Fed Cup: Marele Năstase a făcut cunoştinţă cu Mitu

Cristian Tudor Popescu a comentat calificarea obținută de echipa de Fed Cup a României în Grupa Mondială, apreciind în mod deosebit victoria Andreei Mitu în meciul cu Eugenie Bouchard. El a spus ironic că marele nostru jucător Ilie Năstase a avut posibilitatea să o cunoască pe Andreea Mitu, de care spunea că nu a auzit.

20 apr. 2015, 08:27
CTP, atac la Ilie Năstase, după victoria României în Fed Cup: Marele Năstase a făcut cunoştinţă cu Mitu

„România are tenis în acest moment. Nu mai e vorba de o jucătoare excepţională, cum este Simona Halep, aflată în topul mondial, este vorba de o echipă a României care se califică în elita mondială a tenisului feminin în acest moment. Deci, prin Alexandra Dulgheru, Andreea Mitu, Irina Begu şi Raluca Olaru, echipa României, România înseamnă în acest moment tenis la nivel mondial, nu doar o jucătoare sau alta. Este o forţă în tenis, așa cum sunt Rusia, Franța, Statele Unite, Spania, Italia, se va duela de la egal la egal cu marile puteri ale tenisului feminin mondial. Asta s-a-ntâmplat la Montreal! Şi s-a-ntâmplat fără marea noastră jucătoare Simona Halep, care a şi spus, atunci când i s-a reproşat că nu va juca, a spus: Fetele pot să câştige şi fără mine, sunt sigură de asta! Şi aşa s-a întâmplat„, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi 24.

Citeşte şi FED CUP. România, după 23 de ani în Grupa Mondială. Şarapova, Kvitova sau Pennetta, posibile adversare

Cristian Tudor Popescu spune că absenţa Simonei Halep de la Fed Cup a fost justificată şi adaugă: Nu avem ce discuta despre asta. Avem ce discuta despre faptul că marele nostru jucător Ilie Năstase a făcut cunoștinţă cu Andreea Mitu, pentru că atunci, nemulţumit fiind de absenţa Simonei Halep, Ilie a spus: Nu ştiu cine e Mitu. Aşa, de încurajare pentru această sportivă tânără şi talentată, numărul 104 mondial! Ei, a făcut cunoştinţă Ilie cu Andreea Mitu în acest meci extraordinar pe care l-a făcut Andreea, în faţa unei Eugenie Bouchard de plâns în finalul meciului„.

Citeşte şi ANDREEA MITU, surpriza din Fed Cup: „Nici nu mă aşteptam să joc”

Totodată, CTP a cometat acid şi prestaţia canadiencei Eugenie Bouchard, în partida care a făcut diferenţa, cea câştigată de Andreea Mitu. „N-am mai văzut o asemenea catastrofă atomică, la nivel mental, ca în setul 3 al Eugeniei Bouchard cu Andreea Mitu! Nu mai era în stare să treacă o minge peste fileu, servea numai în burta fileului sau câţiva metri afară, nu se mai așeza la minge, nici nu s-a mai dus, spre finalul meciului, nici nu s-a mai dus la minge, a fost pur şi simplu paralizată psihic de neputinţă, de anxietate. Rar am văzut o figură mai răvăşită!„, a mai spus CTP.