CTP, despre cazul Flaviei Groşan: „Ce avem aici e un Maglavit perfect! Eu am compasiune mare pentru oamenii cu afecţiuni psihice”

Cristian Tudor Popescu a venit cu o primă reacţie asupra cazului medicului Flavia Groşan, care susţine că ar fi vindecat de COVID 1.000 de pacienţi cu o reţetă pe care o ţine secretă şi i-a acuzat pe medicii din spitale că ar fi ucis pacienţi punându-i pe oxigen.

19 mart. 2021, 23:36
CTP, despre cazul Flaviei Groşan: „Ce avem aici e un Maglavit perfect! Eu am compasiune mare pentru oamenii cu afecţiuni psihice”

CTP, despre cazul Flaviei Groşan. Gazetarul a citit chiar câteva comentarii lăsate în mediul online de admiratorii pneumologului.

CTP, despre cazul Flaviei Groşan: „Ce avem aici e un Maglavit perfect! Eu am compasiune mare pentru oamenii cu afecţiuni psihice”

„Iată un medic adevărat, Dumnezeu să-i ajute în consacrarea aceasta”; „O zeiţă curată. Doamnă doctor, vă iubim”; „Felicitări, doamnă doctor! Poporul vă adoră, vă iubeşte. Dorim să fiţi dvs ministrul Sănătăţii”. „Dumnezeu să ocrotească această zeiţă! Oamenii au găsit o cale, o speranţă în dvs. Sunteţi un erou naţional”. „Le-am citit pe toate. Există o singură postare care spune: „eu nu prea înţeleg ce zice această doamnă. Văd că ăia care comentează înainte îi dau cu binecuvântările, atât”. Restul sunt ce am citit aici: „erou naţional”, „zeiţă”, „ministrul Sănătăţi (sic!)”. Cum aş putea eu să numesc aceste persoane? Le-aş numi „maglavite”. Ce avem aici este un Maglavit perfect ( n. red. – CTP se referă lacazul ciobanului Petrache Lupu din comuna Maglavit, care a pretins că a avut mai multe viziuni divine în 1935, iar milioane de persoane au mers în pelerinaj în acel loc pentru a-l cunoaşte pe cioban). Această doamnă spune că a vindecat 1.000 de oameni. Unde sunt? Dânsa are un cabinet particular. Există vreo înregistrare – cu ce stare au venit la dânsa, cum au plecat, ce diagnostic le-a fost pus, tot de către dânsa? Diagnostic pe care spune că îl pune după voce, la telefon. Ca marii vindecători din perioada sovietică, care vindecau la televizor. Se vindecau oamenii doar uitându-se la ei. Doamna vindecă prin calculator, online, nu e nevoie să te duci la ea cabinet.

„Le-am citit pe toate. Există o singură postare care spune: „eu nu prea înţeleg ce zice această doamnă. Văd că ăia care comentează înainte îi dau cu binecuvântările, atât”. Restul sunt ce am citit aici: „erou naţional”, „zeiţă”, „ministrul Sănătăţi (sic!)”. Cum aş putea eu să numesc aceste persoane? Le-aş numi „maglavite”. Ce avem aici este un Maglavit perfect ( n. red. – CTP se referă lacazul ciobanului Petrache Lupu din comuna Maglavit, care a pretins că a avut mai multe viziuni divine în 1935, iar milioane de persoane au mers în pelerinaj în acel loc pentru a-l cunoaşte pe cioban).

Această doamnă spune că a vindecat 1.000 de oameni. Unde sunt? Dânsa are un cabinet particular. Există vreo înregistrare – cu ce stare au venit la dânsa, cum au plecat, ce diagnostic le-a fost pus, tot de către dânsa? Diagnostic pe care spune că îl pune după voce, la telefon. Ca marii vindecători din perioada sovietică, care vindecau la televizor. Se vindecau oamenii doar uitându-se la ei. Doamna vindecă prin calculator, online, nu e nevoie să te duci la ea cabinet.

Nu se ştie nici reţeta-minune, miracol pe care o foloseşte, căci doamna zice: „nu spun, că mi-o faceţi praf”. Cum să i-o facă praf cineva? Spui o reţetă şi se va verifica dacă e valabilă sau nu. Cine să i-o facă praf? Dar doamna o ţine secretă, ca să vină oamenii ca la Maglavit la dânsa, fie online, fie fizic la cabinet. Sunt atâţia care îi cer numărul de telefon. E şarlatanie, evident. Şarlatania se clasează după rezultat, nu mă interesează dacă respectivul e în toate minţile sau nu. Pe mine mă interesează ce face el”, a declarat gazetarul la Digi24.

Citeşte şi: Cristian Tudor Popescu, atac devastator la Diana Șoșoacă. „Suge capital de simpatie din partea oamenilor cu minte puțină!” VIDEO