CTP despre cazul Sorinei Pintea: „Există un virus mai periculos decât coronavirusul, acela e CORUPTOVIRUSUL”

Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 cazul de luare de mită în care este implicată Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătății.

RomaniaTV.net
28 feb. 2020, 18:52
CTP despre cazul Sorinei Pintea: „Există un virus mai periculos decât coronavirusul, acela e CORUPTOVIRUSUL”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a fost invitat la Digi24, unde a analizat atât criza coronavirusului, cât şi cazul fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea, implicată într-o anchetă DNA ce vizează o presupusă luare de mită. 

„Există un virus, mai puternic decât coronavirusul, mai puternic decât toate bacteriile și toate virusurile din sistemul medical. Acela este nu coronavirusul, ci CORUPTOVIRUSUL. Ăsta ucide mai eficient și decât cancerul. L-am văzut acum acționând.

Sigur, până când se pronunță o hotărâre definitivă nu putem să discutăm despre vinovăție, dar faptul că este vorba despre un flagrant, din câte informații am, este vorba despre un flagrant de vreo 100.000 de euro.

Așa ceva, făcut de un forst ministru al Sănătății până acum 3 luni… La ce te duce gândul imediat? Păi dacă asta face acum, în cazul în care se va demonstra, ce o fi făcut cât a fost ministru?

Dacă acum ia șpagă, la spital acolo, unde este director, și ia o șpagă de dimensiunea asta, cât a fost ministru cam cu ce cifre s-a jucat? Nu poți să nu te gândești la asta”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

Citeşte şi: DIICOT, acuzaţii grave în dosarul lui Codrin Ştefănescu: grup infracţional organizat, şantaj, complicitate la şantaj