CTP, despre GESTUL Elenei Udrea din Parlament: Exact chestia unui actor care, după o tiradă, face cu ochiul

Scriitorul Cristian Tudor Popescu a comentat gestul făcut de Elena Udrea după discursul din Parlament. "Exact chestia unui actor care, după o tiradă, face cu ochiul", a spus CTP.

RomaniaTV.net
10 feb. 2015, 06:07
CTP, despre GESTUL Elenei Udrea din Parlament: Exact chestia unui actor care, după o tiradă, face cu ochiul

Elena Udrea a făcut un gest surprinzător, în plenul Camerei Deputaţilor. După ce şi-a rostit discursul de la tribună, Udrea a căutat camerele de luat vederi şi şi-a dus mâna la nas, uitându-se în jur pentru a se asigura că este văzută. Gestul a fost interpretat de unii drept unul mafiot sau unul masonic, însă deputatul l-a explicat alfel pe Facebook după vâlva creată. 

„Totul e în regulă… așa se transmite? Credeți că dacă o persoană dragă face gestul ăsta, așa îl interpretați? Nu are importanță semnificația, ci faptul că a găsit de cuviință să facă acest gest din cu totul alt registru de comportament, decât ce a vrut să pară la tribuna Parlamentului. Exact chestia unui actor care, după o tiradă, face cu ochiul. Ieșirea din retorică, din poveste, cinică, distantă, pentru câteva secunde”, a comentat Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

CITEŞTE ŞI Gestul NEOBIŞNUIT făcut de Elena Udrea în plenul Camerei. Ce semnificaţie are