CTP, după ce autorităţile au decis ca românii să nu mai poartă mască în spaţiile publice: Ce-o să mai facă senatoarea Cascada Urlătoarea, biata de ea?

Cristian Tudor Popescu a venit cu o primă reacţie după ce Klaus Iohannis şi Florin Cîţu au anunţat că românii nu mai sunt nevoiţi să poarte mască de protecţie în spaţiile publice, cu mici excepţii.

14 mai 2021, 22:57
CTP, după ce autorităţile au decis ca românii să nu mai poartă mască în spaţiile publice: Ce-o să mai facă senatoarea Cascada Urlătoarea, biata de ea?

CTP, după ce autorităţile au decis ca românii să nu mai poartă mască în spaţiile publice. Gazetarul se întreabă ironic ce o să facă de acum senatoarea Şoşoacă, referindu-se la ea drept „senatoarea Cascada Urlătoare”.

CTP, după ce autorităţile au decis ca românii să nu mai poartă mască în spaţiile publice. Ce a spus gazetarul despre Diana Şoşoacă

„Și atunci, gândul meu se îndreaptă în aceste momente către cine? Eu nu sunt creștin, dar probabil sentimentul este creștinesc. Către toți antivacșii, către toți antimască, toți conspiraționiștii covidului, care un an și ceva au avut un sens în viață. Oamenii ăștia au fost și ei cineva vreme de un an și ceva. S-au simțit importanți. Au fost mai deștepți decât noi, ăștia, botnițarii, ăștia care s-au înțepat, ei au fost deștepți, dom’le – nu mă prostiți voi pe mine! Și acum? Acum cred că vor cădea într-un soi de depresie, cum s-a întâmplat cu indivizii ăia, QAnon, din America, organizația de conspiraționiști frizând demența, în clipa în care Trump nu a reușit să întoarcă rezultatul alegerilor, în care nu a venit cu armata să-i aresteze pe congresmeni. Nu. Și atunci, întrebau pe net: Și noi ce facem acum? What we gonna do now? Acu’ ce facem? Nu mai avem niciun scop în viață” – a comentat CTP.

„Ei, cam asta se va întâmpla acum cu toți cei pe care i-ați văzut și i-ați auzit în anul acesta, purtătorii de goarne. Ce-o să mai facă de pildă senatoarea Cascada Urlătoarea, biata de ea? Ce mai spune, ce mai face, ce clădire mai asediază acum din Capitală?

Cred că ar trebui – că așa este normal, este vorba despre drepturile omului, trebuie să avem grijă de semenii noștri – ar trebui să se pună la cale un program național de terapie, de psihoterapie pentru toți ăștia cu antimască, anticonspiraționiștii și așa mai departe. Ar trebui să avem grijă de ei, pentru că este un moment greu din punct de vedere psihologic pentru dânșii. Ce să mai vrea acum? Poate masca înapoi.”, a adăugat gazetarul.

Citeşte şi: Mai sunt doar câteva ore până la relaxarea restricțiilor! Florin Cîțu: „Fără mască în aer liber de pe 15 mai”. Care sunt excepțiile


loading...
Partenerii noștri