CTP, după condamnarea liderului PSD: Liviu Dragnea a rămas o lichea umflată

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat condamnarea definitivă la 3 ani și 6 luni cu executare pentru Liviu Dragnea.

RomaniaTV.net
27 mai 2019, 11:00
CTP, după condamnarea liderului PSD: Liviu Dragnea a rămas o lichea umflată

„Acestă sentință ar putea să nu fie făcută niciodată dacă distrugerea justiției ar fi avut loc. Tot ce a făcut dl. Dragnea a fost subsumat acestui proces. Un proces despre ce? Despre un matrapazlâc odios, despre care nu s-a pus niciodată probela că nu ar fi real.

Singura susținere a lui Dragnea era: eu nu știam. Mă întreb dacă există în țara asta, fie și un pesedit feroce, că era imposibil ca jupânul absolut al județului să știe de acest matrapazlâc odios?! Modul în care a guvernat Dragnea județul a fost transferat asupra României.

A reușit acest domn vreme de doi ani și ceva să-și transfere năravurile de jupân de județ până în capitalele europene. Fără acastă formidabilă replică a poporului român nu știu ce s-ar fi întâmplat. Poate că Dragnea ar fi putut să-și continue matrapazlâculie.

Liviu Dragnea a rămas o lichea umflată. Aș vrea să rămână ultimele mele referiri despre această persoană.

N-am putut să-l văd pe dl. Dragnea în cătușe. Sau să fie împins pe bancheta din spate, apăsat cu mâna pe cap. Oricum, sunt sigur că domnul Dragnea nu-și va băga unghia în gât, cum a făcut dl. Adrian Năstase.

În locul lui Dragnea nu poate să vină cineva mai bun. E un partid putrezit până la măduvă. Nu poate genera un personaj mai puțin toxic. Marian Oprișan sau Olguța Vasilescu sunt la fel de toxici ca Liviu Dragnea”, a precizat CTP pentru Digi24.