CTP explică acordul dintre Ministerul de Interne şi Biserica Ortodoxă: „De aici cârdăşia profitabilă între Patriarhie şi MAI”

Cristian Tudor Popescu a avut o reacţie vehementă față de acordul dintre Ministerul Afacerilor Interne și Biserica Ortodoxă Română, răbufnind la adresa lui Marcel Vela, pe care îl numește ”stareț ratat” și crede că această înțelegere are scop electoral pentru PNL.

RomaniaTV.net
16 apr. 2020, 08:36
CTP explică acordul dintre Ministerul de Interne şi Biserica Ortodoxă: „De aici cârdăşia profitabilă între Patriarhie şi MAI”

Ministrul de Interne, Marcel Vela a anunțat miercuri seara că, prin noul acord dintre MAI și BOR, polițiștii nu vor mai împărţi Lumina decât acelor credincioși care se află în spitalele şi centrele de carantină fără preot. Cu toate acestea, Cristian Tudor Popescu s-a arătat foarte deranjat de acordul dintre cele două instituții și atrage atenția asupra faptului că liderul Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, dorește câștigarea simpatiei electorale a credincioșilor ortodocși, prin această decizie, folosindu-l în acest sens pe Marcel Vela, cunoscut între membrii PNL ca un om foarte credincios.

„Liderul Partidului Liberal, Orban, și-a făcut socoteala să grebleze niște voturi de la ortodocși. Liderul Partidului BOR, Daniel, vrea să nu piardă închinători. Niciunul nu a avut în minte, ca să nu mai vorbim de suflet, oamenii, viața și moartea lor. De aici cârdășia profitabilă între Patriarhie și MAI. Starețul ratat de la Interne, M. Vela, zice că are el informații cum că primarii PSD se pregătesc să mâne oamenii de Paște la biserici pentru a provoca „mici evenimente gen 10 august”, scrie CTP într-un editorial pe republica.ro.

Citeşte şi: Carmen Dan îl face PRAF pe Marcel Vela după acordul MAI-BOR: „Nu e bine să minţi, mai ales în Săptămâna Mare”