CTP: Geoană şi-a dezbrăcat caracterul până dincolo de chiloţi

Într-un comentariu publicat de Gândul.info, Cristian Tudor Popescu analizează moralitatea politică a lui Mircea Goană în contextul evenimentelor din ultimele zile.

RomaniaTV.net
23 nov. 2011, 19:53
CTP: Geoană şi-a dezbrăcat caracterul până dincolo de chiloţi

„După excluderea cu un scor zdrobitor din PSD, şi-a umplut de insulte foştii colegi ca o traseistă de centură ramasă cu buzele umflate”, scrie analistul.” Părintele lui politic şi naşul lui de botez ca Prostănac, Ion Iliescu, a redevenit cancerul partidului şi al ţării, iar pe cei care l-au susţinut în campania pentru prezidenţiale i-a numit” tovarăşi”- a făcut asta un ins care îşi datorează ascensiunea publică exclusiv „tovarăşilor”. Mă întreb ce partid ar putea accepta un personaj care scuipă cu atâta elan în farfuria din care a mâncat.

Astăzi, M.Geoana şi-a dezbrăcat caracterul până dincolo de chiloţi. Noul argument a fost mai simplu: nu ma puteţi revoca în niciun fel! Preşedintele Romaniei poate fi suspendat de Parlament, eu, Geoană, nu. Când, după probabil cele mai jenante momente din istoria politică postdecembristă, Biroul Permanent l-a dat jos de pe scaun, fostul diplomat, ambasador şi ministru de externe a ajuns cu injuriile până la antimaghiarisme xenofobe demne de C.V.Tudor: „Ce cadou vor cretinii aştia să facă naţiunii, să ajungă Marko Bela al doilea om în stat!”.

Mai mult pe Gândul.info