CTP îi ridiculizează pe cei care protestează împotriva restricţiilor: „Nu ştiu să vorbească, nu ştiu să gândească. Sunt produsul ignoranţei primite acasă şi la şcoală”

Gazetarul Cristian Tudor-Popescu a făcut o analiză a protestelor organizate în toată ţara împotriva restricţiilor impuse de autorităţi şi a făcut un profil deloc măgulitor al participanţilor la acestea.

30 mart. 2021, 09:42
CTP îi ridiculizează pe cei care protestează împotriva restricţiilor: „Nu ştiu să vorbească, nu ştiu să gândească. Sunt produsul ignoranţei primite acasă şi la şcoală”

CTP indică partidul AUR şi pe George Simion ca principal motor al acestor proteste şi spune că participanţii la mişcările de stradă sunt produsul a 30 de ani de educaţie deficitară.

„Ei nu știu ce e aceea o dictatură. Nu știu ce e aceea libertate.

Nu știu ce înseamnă un virus, o boală ucigătoare, spitalul.

Nu știu cum e suferința, nu știu cum arată moartea, pentru ei bătrânii nu sunt doar morți, nici nu există.

Nu știu să facă parte din altceva decât din găști de cartier și galerii de fotbal.

Nu știu ce e foamea despre care fac strigare.

Nu știu să vorbească, nu știu să gândească, nu știu decât să hăulească, la comandă, fără să înțeleagă prea mult ce.

Sunt generația care trăiește În Neștire.

Sunt produsul educației, mai exact al ignoranței primite acasă și la școală.”, scrie CTP într-un editorial pe Republica.ro.

CTP: „George Simion vrea să ne facem cu toţii că nu există molima”

„În toate orașele mari ale țării sunt ieșiri în stradă. Partidul AUR, instigatorul și organizatorul acestor vânzoleli agresive, orbești, cu măști nu numai nepurtate, dar și arse pe asfalt, cu petarde detonate și peturi aruncate în jandarmi, nu are altă „soluție” la pandemie decât cretinăria „Jos pandemia!”.

La strigătul ăsta de luptă, nu prea cred că virușii își vor da demisia luând-o la fugă. În schimb, G. Simion, liderul AUR care a condus mărșăluitorii prin centrul Capitalei, vrea să ne facem cu toții că molima nu există, să dăm dracului măștile, vaccinurile, distanțarea, morții din ATI și să relansăm HORECA prin hore și paranghelii. Și nu uitați să votați AUR.”, a adăugat jurnalistul.

Citeşte şi: Claudiu Târziu, ieşire furibundă în plenul Senatului: AUR este acuzat pe nedrept de antisemitism, rasism și xenofobie