CTP îl desfiinţează pe Selly: Ştie foarte bine cum să-și întrețină turma!

Cristian Tudor Popescu a vneit cu o primă reacţie despre scandalul în care a fost implicat vloggerul Selly.

03 mart. 2021, 16:47
CTP îl desfiinţează pe Selly: Ştie foarte bine cum să-și întrețină turma!

CTP îl desfiinţează pe Selly. Gazetarul a spus la Europa FM că Selly nu s-a gândit la pericolul reprezentat de un astfel de eveniment.

CTP îl desfiinţează pe Selly: Ştie foarte bine cum să-și întrețină turma!

„Nu numai că a făcut ce a făcut, respectiva petrecere, cu maneliști, fără respectarea niciunei reguli de protecție, a mai și declarat după aceasta >. Pe scurt, mi se fâlfâie de amenda pe care mi-o dați. A declarat, fără a se gândi vreo secundă la semenii lui, la posibilitatea de a îmbolnăvi niște oameni și este urmărit de peste un milion de inși tineri pe rețelele de socializare.”, a declarat CTP.

Celebrul vlogger și-a serbat ziua de naștere în această săptămână printr-un chef de pomină, pe ritmuri de manele. Acum, Selly a venit cu răspunsul său după ce a fost criticat de internauți.

Selly a oferit răspunsul său după criticile pe care le-a primit în urma organizării zilei sale de naștere. Acesta susține că a ieșit scandal național după ce el s-a văzut cu câțiva prieteni la o vilă din Snagov.

Vloggerul a recunoscut faptul că a pus toate persoanele invitate la ziua sa să se testeze pentru a se asigura că nicio persoană nu va fi infectată. Selly a precizat că 90% dintre invitați au făcut acest lucru.

”Am fost cu cei mai apropiați prieteni ai mei la o vilă în Snagov pentru a sărbători ziua mea de naștere. Vă dați seamă că din toată treaba asta a ieșit scandal național, toată România fierbe că m-am văzut eu cu câtiva prieteni de ziua mea” , a declarat acesta în cadrul unui videoclip postat pe canalul său de Youtube.

”Am primit amendă că am făcut acest eveniment în pandemie, eu chiar cred că pandemia asta există și trebuie să avem grijă. Nu cred în conspirații. În cazul acesta nu poliția este cea care trebuie înjurată, ea nu face legea, doar o aplică. Să nu credeți că ei au venit acolo, nu, ei s-au sesizat a doua zi când au văzut filmulețele de pe Tik Tok și m-au sunat. Cum se aplică legea în România dacă cluburile sunt pline” , a precizat acesta.

Citeşte şi: Prima reacție a lui Selly după ce a fost amendat de poliție pentru cheful cu manele și băutură în plină pandemie. ”Legea este complet idioată, eu chiar am luat toate măsurile ca nimeni să nu ia COVID de la ziua mea”