CTP lansează un ATAC DUR la adresa lui Ioan-Aurel Pop, preşedintele Academiei Române: „Manipulare josnică!”

Cristian Tudor Popescu a avut vineri la Digi24 o ieșire dură la adresa președintelui Academiei Române, postul de televiziune spunând că-l invită pe Ioan-Aurel Pop să își prezinte punctul de vedere, informează Stiripesurse.ro.

RomaniaTV.net
24 apr. 2020, 18:27
CTP lansează un ATAC DUR la adresa lui Ioan-Aurel Pop, preşedintele Academiei Române: „Manipulare josnică!”

„Ati vazut mesajul dlui Pop, presedintele Academiei? O manipulare josnică a opiniei publice”, a declarat Cristian Tudor Popescu (CTP). „Un jurnalist de doi bani cred ca era mai bun decat presedintele Academiei Române”, a adăugat CTP.

Acesta a combătut afirmațiile lui Ioan-Aurel Pop potrivit căruia „în conștiința publică, ideea că bătrânii ar fi purtătorii cei mai mari ai virusului Corona este adânc înrădăcinată” precum și faptul că președintele Academiei Române a oferit niste cifre de unde a tras concluzia ca oricum bătrânii mor și nu mor de COVID. „Bazându-se pe nimic, trage concluzia, facand niste extrapolari aberante”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Citeşte aici declaraţiile lui Ioan-Aurel Pop

CTP a apreciat că Ioan-Aurel Pop este un „individ” care practică o „manipulare neagra”. „O aberatie personala si o dezinformare crasa a dlui presedinte al Academiei, s-a spus peste tot ca batranii sunt mai vulnerabili dar nu ca sunt principalii purtatori ai virusului”. „E un exemplu de manipulare joasa”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Citeşte şi: ŞCOLI ÎNCHISE în România. Monica Anisie spune ce se va întâmpla cu anul şcolar: Unele state europene nu mai redeschid şcolile