CTP le ironizează pe Firea şi Dăncilă, după ce ambele au scris în engleză: „Doamna Dăncilă a văzut-o pe doamna Firea cu Jerusalema”

Cristian Tudor-Popescu a comentat ironic atât postarea în engleză, de pe Facebook, a Gabrielei Firea, prin care îi arăta lui Nicuşor Dan că se află încă în biroul primarului, cât şi editorialul publicat de Viorica Dăncilă în Jerusalem Post, tot în engleză.

RomaniaTV.net
23 oct. 2020, 20:13
CTP le ironizează pe Firea şi Dăncilă, după ce ambele au scris în engleză: „Doamna Dăncilă a văzut-o pe doamna Firea cu Jerusalema”

„Uitați-vă la imagine! Acolo este un birou gol, nu e nimic pe masa aia… Nu se lucrează în acel birou, nu se lucrează nimic. Cum, de altfel, doamna Firea nu a lucrat nimic de când s-au terminat alegerile. Și vine zâmbind, aș spune chiar rânjind, și ne comunică stilul dânsei, în limba engleză… Oare de ce în limba engleză? Probabil că s-a consultat cu doamna Dăncilă, editorialist (n.r. în limba engleză) la „Jerusalema”. Că doamna Firea dansa Jerusalema acasă, și probabil doamna Dăncilă a văzut-o cu Jerusalema și a scris la Jerusalem Post un editorial”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

„Știți ce vă rog? Doamna Dăncilă ar trebui invitată de postul Digi24, că a mai făcut-o și după ce nu a mai fost premier… S-o mai cheme o dată aici. Și știți ce să facă? Să citească articolul ăla”, a mai spus jurnalistul.

În editorialul în limba engleză, VioricaDăncilă susține că Europa are nevoie să-şi redefinească relaţia cu Rusia.

Citeşte şi: CTP: „Vindecarea cea mai bună e să nu te îmbolnăveşti. Nu există niciun tratament”


loading...
Partenerii noștri