CTP, nemilos cu Vlad Voiculescu după declaraţiile privind rata de infectare din Bucureşti. „Ce-i aia nu cred? Nu a venit cu dovezi, cu demonstrații”

Cristian Tudor Popescu a declarat, vineri, la Digi24, că ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, are un început de mandat "dezamăgitor".

22 ian. 2021, 23:36
CTP, nemilos cu Vlad Voiculescu după declaraţiile privind rata de infectare din Bucureşti. „Ce-i aia nu cred? Nu a venit cu dovezi, cu demonstrații”

CTP, nemilos cu Vlad Voiculescu. Gazetarul i-a reproşat ministrului Sănătăţii faptul că a declarat că nu crede că în Bucureşti rata de infectare a scăzut sub 3 la mia de locuitori, fără să-şi susţină afirmaţiile cu dovezi.

„Ce-i aia nu cred? Are la dispoziție un întreg aparat domnul ministru, care poate produce cifre. Cu asta se ocupă Ministerul Sănătății. Trebuia să vină să ne spună: Iată cifrele pe care le-a găsit Corpul de control și care nu corespund cu acest 3 la mie. Ce-i aia nu cred? Nu a venit cu dovezi, cu demonstrații”, a precizat Cristian Tudor Popescu, conform Digi24.

Citeşte şi: Vlad Voiculescu, pus la zid de Traian Berbeceanu şi Nicuşor Dan privind relaxarea restricţiilor. „Aşa e şi moral şi legal. Trebuie să ne învăţăm în ţara asta să împărţim competenţele”

CTP, nemilos cu Vlad Voiculescu după declaraţiile privind rata de infectare din Bucureşti. „Este dezamăgitor pentru mine”

Cristian Tudor Popescu a dat de înţeles că Vlad Voiculescu „acuză, practic, fosta conducere a Ministerului Sănătății, liberală, că a comunicat prost cifre cu oameni și că de aceea s-a generat neîncredere în vaccinuri și în măsurile sanitare”.

„Asta ne spune domnul Voiculescu printr-o încercare politică, destul de clară, de a arăta că ieri a fost întunericul cu alde Tătaru și liberalii, și astăzi este lumina cu domnul Voiculescu. Asta este mișcarea. Fără să ofere niște probe, dovezi.

Domnul Voiculescu este dezamăgitor pentru mine. A avut un început de mandat care nu-mi place. Sper să facă în continuare lucruri bune la Ministerul Sănătății. I-aș spune să facă mai puțină politică și mai multă administrare medicală. Cam asta a făcut și Nelu Tătaru, care iarăși a fost o persoană care ne-a dat speranțe”, a mai precizat Cristian Tudor Popescu, conform Libertatea.

Citeşte şi: Primul deces din România după vaccinarea anti-Covid. Explicaţiile autorităţilor