CTP, „obsedat” de Sorana Cîrstea. Încă un atac violent al gazetarului la adresa sportivei, dar și a lui Ilie Năstase: „Și-au făcut auzite mugetele!”

CTP se implică într-un nou scandal. Gazetarul ia la rând campionii României. După Sorana Cîrstea, Ilie Năstase a intrat în colimatorul controversatului jurnalist. 

10 iul. 2023, 13:16
CTP, „obsedat” de Sorana Cîrstea. Încă un atac violent al gazetarului la adresa sportivei, dar și a lui Ilie Năstase: „Și-au făcut auzite mugetele!”

CTP profită de orice ocazie pentru a-l jigni pe primul lider ATP din istorie, respectiv cel mai mare jucător de tenis al României, Ilie Năstase. Gazetarul a aruncat cu venin după meciul dintre Elina Svitolina (Ucraina) și Victoria Azarenka (Belarus), de la Wimbledon.

CTP a reacționat după ce Svitolina a refuzat să dea mâna cu adversara sa. Gazetarul a criticat publicul de la Wimbledon, special pentru o ataca pe Sorana Cîrstea încă o dată, dar și pe Ilie Năstase.

Iată mesajul controversat al gazetarului care în 1990 aplauda violențele minerilor din Piața Universității:

„A fost un mesaj pozitiv, legat de eleganța acestui turneu, de faptul că zâmbesc când văd cât e de frumoasă lumea în tribune, cât de frumoși sunt spectatorii aici și câtă clasă este în acest turneu”, spunea Sorana Cîrstea, încercând să justifice propozițiile make, de facere a omului „din nou” – după chipul și asemănarea publicului de la Wimbledon…

Ei, iată că publicul ăsta classy, minunat, de oameni ca zeii, s-a dovedit de o prostie și ghiolbănie demne de o peluză românească de aur. Elina Svitolina și Viktoria Azarenka au dăruit tenisului o frumusețe de meci. Au tras de ele la limită, au improvizat lovituri uluitoare, au luptat din răsputeri, aproape 3 ore, până la ultima minge – Svitolina a învins cu 10-8 în super tie-break!

Condusă cu un set și 2-0, ucraineanca a reușit să recupereze, fiind susținută cu entuziasm de tribune.

‘Mi-ați dat multă putere, am jucat punct cu punct și mă gândeam că acasă sunt foarte mulți care se uită și mă încurajează. Știu cât de mult înseamnă pentru ei fiecare moment de bucurie pe care o pot primi. Sunt vremuri grele pentru Ucraina, eu sunt aici și nu pot să mă plâng’. La sfârșit, Svitolina nu a dat mâna cu Azarenka, așa cum a decis să procedeze cu toate adversarele din Rusia și Bielorusia. O înțeleg. E dreptul ei.

Dar spectatorii nu aveau dreptul să o huiduie și să o fluiere pe Viktoria Azarenka la ieșirea de pe teren! Anul trecut, jucătorilor și jucătoarelor din Rusia și Belarus organizatorii le-au interzis prezența în turneu. E dreptul All England Club, am fost de acord. Acum, au fost acceptați. Spectatorii au plătit ca să îi vadă jucând. Și Azarenka a onorat banii pe bilete, oferind un spectacol excepțional – cum să o iei cu huo?! Înseamnă să îți bați joc de tenis, de sport, să fii complet lipsit de ceea ce, cu un cuvânt englezesc, se cheamă fair-play!…

Și ar mai putea să însemne că pe Elina Svitolina au aplaudat-o pentru că e ucraineancă, și juca împotriva unei bieloruse, nu pentru că e una dintre cele mai bune jucătoare ale lumii…

Ilie Năstase este interzis în tribunele de la Wimbledon, pentru mârlănie. Asta ar merita și toți yahoos care și-au făcut auzite mugetele aseară.

P.S.

Yahoo nu înseamnă doar portalul web știut de toți. Cuvântul yahoo a fost împrumutat de la marele satiric britanic Jonathan Swift, care l-a inventat în a patra călătorie a lui Gulliver. Yahoos sunt făpturi umanoide, murdare, primitive și stupide”, a transmis CTP, pe pagina sa de Facebook.

Internauții l-au pus la punct pe CTP:

„Considerați că e dreptul tuturor să participe la turnee. În schimb, nu ați avut aceeași poziție și pentru Djokovic cel nevaccinat la Australian Open. De ce nu folosiți aceeași măsură pentru toți și nu sunteți corect?”, a reacționat un internaut.

Zilele trecute, CTP a fost pus la punct de mama Soranei Cîrstea – VEZI AICI.