Ilie Năstase a dezvăluit cum se dopa atunci când juca tenis. „Ăsta era drogul pe timpul nostru!”

Ilie Năstase a comentat din nou situația Simonei Halep, suspendată provizoriu pentru dopaj, și a dezvăluit ceea ce se petrecea atunci când juca el tenis.

10 iul. 2023, 08:15
Ilie Năstase a dezvăluit cum se dopa atunci când juca tenis. „Ăsta era drogul pe timpul nostru!”
Ilie Năstase a dezvăluit cum se dopa atunci când juca tenis. "Ăsta era drogul pe timpul nostru!"

Ilie Năstase a dezvăluit cum se dopa atunci când juca tenis. „Cred că avocații au întârziat foarte mult, trebuiau să se ducă la acel tribunal independent. Au lungit-o, nu știu cât îi dă. De când e? Din septembrie. În lunile astea câte turnee a pierdut și câți bani a pierdut? Pe cine dă ea în judecată acum? Pe tribunal, pe mama tribunalului? Că nu știu. Zic și eu. Avem răbdare să vedem decizia finală, că noi ne grăbim”, a declarat Ilie Năstase la ProSport Live.

Citeşte şi: Anunțul care o face să tremure pe Simona Halep. Șeful FR Tenis aruncă bomba: „Opt ani de suspendare!”

Primul nr.1 ATP din istoria tenisului a dezvăluit şi la ce metode mai puţin ortodoxe apela atunci când era sportiv activ. „Eu nu știu, nu mă pricep, pe timpul nostru nu existau astea. Drogul de pe timpul nostru era un lichid roșu, vin roșu! Dintr-un pahar te îmbătai. Astea sunt destul de recente față de când jucam noi”, a mai spus Ilie Năstase.

Citeşte şi: Cum a fost surprinsă Simona Halep după audierea de la Londra. A aflat cât timp va fi suspendată pentru dopaj

Simona Halep a fost audiată la Tribunalul Internațional de la Londra și ar putea primi o sentință definitivă în această săptămâna. Dacă nu va fi nemulţumită, sportiva poate merge mai departe la TAS, unde, de regulă, sancţiunile sunt reduse.