CTP: „România este o ţară cu comorbidităţi. Cîţu este un tarabagiu ordinar”

Procentul uriaș de nevaccinați este pe măsura primitivismului actualului popor român. A ignoranței și iraționalității de care sunt stăpâniți aproape trei sferturi dintre noi, mulți cadre medicale și didactice, spune CTP.

08 oct. 2021, 20:13
CTP: „România este o ţară cu comorbidităţi. Cîţu este un tarabagiu ordinar”

CTP nu şi-a mai pus masa în direct la Digi 24, explicând că gestul său cu siguranţă nu are efecte din moment ce procentul mare de nevaccinaţi nu este mişcat d eimaginile şocante din spitalele din România.

CTP despre eşecul vaccinării: „Ce dracu să facă Guvernul? Să le dea mici, bere, fasole cu ciolan? Să-i scarpine pe burtă?”

„S-au adus vaccinuri suficiente pentru de câteva ori populația României. Toți specialiștii de vârf în boli infecțioase și medicină de urgență au explicat la televizor, de am ajuns eu doctor ascultându-i, de ce e vital vaccinul anticovid. Zeci de mii de oameni nevaccinați au murit și mor în chinuri, în fiecare zi. A refuza vaccinul în aceste condiții e un gest care ține de joasa calitate umană a individului”, a declarat CTP, precizând că „România este o ţară cu comorbidităţi”.

CTP: „Ne aşteaptă o toamnă şi o iarnă crunte. E sinistru, dar vom înregistra creşterea cantităţii de inteligenţă”

„Măcar copiii să-i vaccineze. Eu sunt mare, tare, am genă geto-dacă…”, a comentat CTP chestionarul împărţit în şcoli de Ministerul Educaţiei, la care peste 70% dintre părinţi au răsuns că NU sunt de acord să-şi vaccineze copiii.

CTP a constat că atât carantina, cât şi închiderea şcolilor au fost influenţate de decizii politice, pentru că acum, când situaţia este mult mai gravă, nu se iau măsurile care au fost luate atunci, dând exemplu pelerinajului de la Cuvioasa Parascheva.

Florin Cîţu a fost trecut de la categoria de „Şocâţ” la cea de „tarabagiu ordinar”, care îşi schimbă declaraţiile d ela o zi la alta. Mi se pare foarte lung timpul ăsta al pandemiei. Concluzia e că în legătură cu comorbidităţile României, acum nu mai e mare lucur de făcut. O să moară cine mai e de murit. O să moară mulţi oanemi în această iarnă până când pandemia se va domoli pe cale naturală.  Mor oameni pe holuri! Pac, pac, mai cade câte unul!  Stă un om câte un tur de oxigen… Aşteaptă să moară altul… Am spus din primăvara lui 2020. Dacă voi face o formă gravă, nu mă voi duce la spital. Nu vreau să pun medicul să aleagă între Popescu şi altcineva. Nu cred că o să ajung la ATI. M-am vaccinat în rând toată lumea. O să mă vaccinez şi cu doza a treia ca să nu ajung la ATI”, a mai spus CTP.

Despre criza politică, CTP a spus: „Acest Florin Cîţu nu mai poate fi numit premier al României. E interimar prin lege. E demis şi e interimar. Nu mai poate fi numit pentru că nu are cum să guverneze ţara cu un coeficient de încredere care se duce spre zero… încrederea în el! Încrederea populaţiei în el! Nu mai găseşti să dai cu tunul pe cineva să-l susţină pe Cîţu acum! Nimeni! Ştiţi când se mai întâmpla asta? La Dragnea! În ultima fază a lui Dragnea nimeni nu-l mai susţinea! Cu Florin Cîţu nu se mai poate continua. La ce bun mai e omul ăsta? Ultima speranţă s-a dus… A venit … A scuipat unde a lins.. Nu mai există ca om politic! Ce să faci cu el?”.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat vineri 13.854 de noi cazuri de infectare cu coronavirus, din care 2.665 sunt în Bucureşti. În ultimele 24 de ore, 357 de persoane au decedat. De asemenea, au fost înregistrate şi 28 de decese din septembrie. La ATI sunt internaţi 1.561 de pacienţi cu COVID-19. 424 de copii cu COVID-19 sunt în spital, 23 dintre ei fiind la ATI.