CTP despre eşecul vaccinării: „Ce dracu să facă Guvernul? Să le dea mici, bere, fasole cu ciolan? Să-i scarpine pe burtă?”

Cristian Tudor Popescu afirmă că a refuza vaccinul în condiţiile în care zeci de mii de oameni nevaccinați au murit și mor în chinuri, în fiecare zi, ține de joasa calitate umană a individului.

07 oct. 2021, 18:57
CTP despre eşecul vaccinării: „Ce dracu să facă Guvernul? Să le dea mici, bere, fasole cu ciolan? Să-i scarpine pe burtă?”

CTP a comengtat în termeni duri eşecul campaniei de vaccinare, dar nu l-a pus pe seama proastei gestionări din partea autorităţilor. „Oricât de greu de înghițit ar fi această constatare, rațiunea mă obligă s-o enunț: procentul uriaș de nevaccinați este pe măsura primitivismului actualului popor român. A ignoranței și iraționalității de care sunt stăpâniți aproape trei sferturi dintre noi, mulți cadre medicale și didactice.

CTP dă concluzia: PSD, marele câştigător al moţiunii de cenzură. Ura şi antipatia au atins cote comparabile cu Dragnea!

Guvernul n-a făcut ce trebuie ca românii să se vaccineze nu e decât o frază bombastică în caftul politic. Ce dracu să facă? Să le dea mici, bere, fasole cu ciolan, mai multe tombole și loterii? Să-i scarpine pe burtă? Atât guvernul Orban cât și guvernul Cîțu au comis tâmpenii cât cuprinde. Dar nu asta ”, a scris Cristian Tudor Popescu, pe Republica.

Potrivit gazetarului, specialiștii au explicat suficient de mult de ce este vital vaccinul anticovid, însă zeci de mii de oameni nevaccinați mor zilnic.
Masca de protecţie este OBLIGATORIE şi pe stradă. Ce amenzi rişti dacă o ţii sub nas!

„S-au adus vaccinuri suficiente pentru de câteva ori populația României. Toți specialiștii de vârf în boli infecțioase și medicină de urgență au explicat la televizor, de am ajuns eu doctor ascultându-i, de ce e vital vaccinul anticovid. Zeci de mii de oameni nevaccinați au murit și mor în chinuri, în fiecare zi. A refuza vaccinul în aceste condiții e un gest care ține de joasa calitate umană a individului”, a mai scris CTP.

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat, joi, că aproape 63.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, din care peste 27.000 cu prima doză. Alte peste 32.000 de persoane s-au vaccinat cu doza a treia.

Potrivit CNCAV, în ultimele 24 de ore au fost vaccinate 62.996 de persoane. Dintre acestea, 27.674 au primit prima doză sau doza unică de la Johnson & Johnson. Alte 32.040 de persoane au primit doza a treia de vaccin.

Numărul total al persoanelor vaccinate este de 5.699.821, din care 5.485.306 cu schema completă. Totodată, numărul total al persoanelor vaccinate cu doza a treia a urcat la 290.851.